Geçen ay Beyaz TV’de Haarp konusunda Ferda Yıldırım’ın sunduğu 'Her Açıdan' programına konuk oldum.  

Ekim'deki bu programda Türkiye’nin 2014 yılından beri Haarp’ın hedefinde olduğunu söyledim. 15 Temmuz 2016 Gecesi darbe yapılmaya çalışıldı. Halkın buna karşı çıkması ve sokaklara dökülmesiyle engellendi. 1 Yıl sonra ise 16 Temmuz 2017 günü İstanbul’u sel bastı. 9 Gün sonra da daha şiddetli bir 'İklim Silahı' saldırısı oldu.

27 Temmuz 2017 günü bende Üsküdar’a giden Şehir Hatları Vapuru'nda idim. Saat 18.00 sularında hava zifiri karanlık oldu. Ardından yağmur ve dolu yağmaya başladı. Dolular birer mermi gibi ve anormal büyüklükte yağıyordu. Apartmanlar, otomobiller sanki bombalanıyor, camlar kırılıyordu, hatta arabaların camları kırılırken, kaportaları da çöküyordu. On binlerce ev ve araba hasar gördü.

Beyaz TV’deki ilk programdan sonra Haarp konusunda kitap yazmaya karar verdim. Çünkü 2014 Eylül ayından beri ABD’den açıklamalar geliyor ve Marmara'da İstanbul’u etkileyecek deprem haberleri yayınlanıyordu. Teknoloji Enstitüsü olan MIT, ABD’den açıklama yaparak, İstanbul’daki Adaların arkasındaki Fay Hattı üzerinden deprem olacağını ve bununda 7’nin üzerinde gerçekleşeceğini açıklayınca, konuyu 21 Yüzyıl Şifreleri Programında inceledik. Konu ortaya çıkınca kapandı.

Bugün yine Amerika’nın Hedefinde olan bir ülkeyiz.

Suriye Savaşı nedeniyle aldıkları Türkiye aleyhine olan kararlar bunu gösteriyor. Nato'da ortak olduğumuz ve dost bildiğimiz Amerika’nın ve onu yöneten Başkanının bize karşı terbiyesizlikleri had safhaya vardı.

Bu ay piyasaya çıkması için çalıştığım kitapta Haarp’ın Deprem ve İklim Silahı olarak İyonosfer üzerinden dünyanın istenen her bölgesine saldırıların yapılacağını yazdım. Bu konuda Jerr Smith ve Nich Begich tarafından yazılan 2 kitap bulunuyor. Özellikle Nich Begich Alasaka'da yaşayan bir doktor ve Haarp’ın Üssü Alaska'da bulunuyor. Babası'da Alaska’yı Temsilciler Meclisinde temsil eden hatta Başkanlık yapan bir adam ve adı da Nich Begich, onlar aile olarak çalışıyorlar.

Begich yazdığı kitabında Karadağ’lı Nikola Tesla’nın çalışmalarının geliştirildiğini ve 12 tane aparat yani makinesini yapıp geliştiren bir bilim adamını açıklıyordu. Bu kişi Dr. Robert Eastlund idi. Küçük bir teknoloji şirketi iken ve yılda 5 milyon dolarlık satış yapan ve 25 kişinin çalıştığı bu firmayı 1 Milyar Dolar’a e-system adlı bir teknoloji satın alıyor. 1990’lı yılların başında da bu şirket, ARCO adlı  firmayı 3 Milyar 250 Milyon Dolar’a ABD ordusunun 1 numaralı taşeron şirketi Raytheon’a satıyor. Aradaki rakamlara bir bakın. Bu deneyler Alaska'da yapılıyor. Bu noktada gemilere de monte edilen modelleri de bulunuyor.

Sonuç olarak 1999 Depremi Haarp ile yapıldı.

2017'deki Fırtınalar Haarp ile gerçekleştirildi.

Van Depremi oluşturuldu ve en sonunda da 26 Eylül'de İstanbul'da deprem yaratıldı.

Haarp ile bizleri tehdit ediyorlar.

Kitaptaki bilgiler hepimizi ve devletimizi ilgilendiriyor.

"Hedefteki Türkiye" adlı kitabımız da yakında kitapçılarda yerini alacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.