Bin Yılın Meydan Okuması GAİDO ARANIYOR !

Millet ittifakının baş aktörü CHP'nin genel başkan yardımcısı Ünal Çeviköz'ün yaptığı açıklamaları unutmayınız. Özellikle vatanperver CHP'liler unutmamalı ve şimdi tekrar hatırlamalıyız; bu açıklamalar sıradan, öylece muhalefet için söylenmiş sözler değilse çok tehlikeli sözlerdir.

Biden, ABD seçimleri öncesi Türkiye'de muhalefeti desteklenmeli ve Erdoğan'ı indirmeliyiz diye açıklama yapmıştı. Bu açıklama birilerince; yok seçime yönelik açıklama yok şöyle yok böyle değerlendirilmesi yapılarak Türkiye'nin içinde bulunduğu DIŞ TEHDİT hafife alınmak istendi, oysa kazın ayağının hiç de öyle olmadığı anlaşılıyor. Biden'ın seçilmesi sonrası ise Millet İttifakı baş aktörü CHP'nin Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz Biden'ın sözlerinden sonra "Biden'dan beklentimiz Türkiye için demokrasi vurgusu" oldu. Bu ne demek Allah aşkına?.. ABD ve müttefikleri Suriye'ye, Irak'a, Libya'ya DEMOKRASİ GETİRMEK için girmemişler miydi? Demokrasi getirmek için insanların başına evlerini okullarını hastanelerini yıkmamışlar, devletleri paramparça yapıp, insanları yerlerinden yurtlarından ülkelerinden etmemişler miydi?!!..

Ayrıca CHP yetkilisi;
"S400'lerin aktif hale getirilmemesi seçeneğinin gündeme geleceğini" de ifade etti. 
Bu 'Türkiye NATO ve ABD'den gelecek saldırılara karşı savunmasız kalsın' demekten başka anlam ifade eder mi?

"KKTC'de kapalı kent Maraş'ın kısmi şekilde açılmasını desteklemediklerini" söyleyebiliyor! 

Şimdi yukarda yazdıklarımızı Prof. Dr. Sencer İmer'in anlattıkları ile bir arada düşününüz.

ABD'nin Türkiye'den talebi ve tatbikat senaryosunun içerikleri;
S400 savunma sisteminin kaldırılması,
Kıbrıs'tan Türkiye'nin çıkarılması..

Türkiye'de yönetimin değiştirilmesi hedefi ile CHP'nin Kıbrıs'ta Maraş'ın yerleşime açılması konusundaki açıklaması da düşünülünce CHP yetkililerinin açıklamaları ile örtüşmesi TESADÜF müdür?

Temenni ederiz ki tesadüf olsun..

Millet ittifakının unsurlarından HADEP'i soru dışına alarak CHP'nin yetkililerine vatandaş olarak soruyoruz. CHP'den çok net açıklama ve tavır bekliyoruz. Ayrıca İP, SP bu konuda hem görüşlerini net olarak açıklamalı, hem de CHP'ye onlar da sormalı değil mi? 

CHP, daha dikkatli dil kullanmalıdır.

Vatandaşlar olarak muhtemelen geçen hafta genişçe yazdığım gibi  EKONOMİK SALDIRILAR'a muhatap olacağız gibi görünüyor. Bu saldırıya hazır olmalı kışkırtıcı, ayrıştırıcı teşvikleri elimizin tersi ile itmeliyiz "ekonomik saldırının" da bir SAVAŞ aracı olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız. 

"İstersen sulh'u salah hazır ol cenge."

Seferberlik şuuru ile gün 24 saat içine bir 24 saat daha katmalı ve savunma araçlarımızı geliştirmeli üretime, kalkınmaya hiç taviz vermeden devam etmeli, bunu yaparken de hep ifade ettiğim gibi "ALIŞILMIŞ İSRAF" olarak yapılan harcamalar yapılmamalı, tasarruf devletin tüm kademelerinde uygulandığı gibi vatandaşlar olarak da israf etmemeliyiz. İsraf haramdır bereketi yok eder.

Prof. Dr. Sencer İmer'in anlattığı ABD'nin askeri tatbikat ve tatbikat senaryoları, şayet ABD'nin yaptığı bir şaka (!) değilse, anlattıklarından anlaşılacağı gibi durum ciddidir; milli birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğu günlerden geçmekteyiz. Cumhur ittifakı birlik beraberliği ve Türkiye'nin yek vücut olması hususunda azami gayret ve dikkat içinde olmalı.

ABD ve şer cephesinin 15 Temmuz da yapamadıklarını yapmak istedikleri gün gibi ortadadır.

ABD tarafından yapılan "BİN YILIN MEYDAN OKUMASI" tatbikatının ne anlama geldiğini her birimiz idrak etmeli ve ona göre tavır almalıyız.

Son bin yılda dünyada çok kanlı savaşlar olmuştur. Devletler yıkılmış devletler kurulmuş son yüzyılda ise; Dünya İKİ DÜNYA savaşı yaşamıştır.

O halde bin yılda olan savaşlar bir yana bu savaş bir yana diye hedef ortaya koyan SAPIK zihniyetin meydan okumasıdır bu.

"Bin yılın meydan okuması" ne demektir?


İçerde ve dışarda 
Kim kiminle birliktedir?
Soru budur.

Türkiye adım adım YENİ ADİL DÜNYA hedefine doğru yol almaktadır.
Zafer inananlarındır ve zafer yakındır.
Allah yardımcımız olsun.

Vesselam..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.