1999 Gölcük Depremi "HAARP Teknolojisi" kullanılarak Amerikalılar tarafından yapıldı. Amaç olası gelecekteki şiddetli depremin gücünü azaltmak için başlatılan bu projede, Fay Hattına sinyaller yollandı. Sonuçta güç kontrolden çıktı ve 7.3 şiddetine ulaştı. Bu deprem ile Marmara Bölgesi sarsıldı. Türkiye krize girdi. Yaralar 20 senede ancak sarıldı. Deprem olunca ne hikmetse Amerika başta olmak üzere birçok ülkeden yardımlar geldi.

Bu olayı 2016 Şubat ayında piyasaya çıkan “21 Yüzyıl Metafizik Savaşlar” kitabımda yazdım. Ne hikmetse bütün kitaplarımı senelerce satan D&R Firması kitabıma 1 ay boyunca sipariş vermedi. Yayıncı bunu bana bildirdiğinde D&R Firmasının yetkilisi ile telefonda konuştuk. Bir ay sonra siparişleri gönderdi. Ama kitabı mümkün olduğunca raflara koymadılar. Sadece siparişler gelince aldılar. Amerika bu olayı mümkün olduğunca saklamak istiyor.

Bunları neden yazdım. Çünkü Amerikalıların bir huyu vardır. Bir ülkeye operasyon yapacaklarsa önceden açıklarlar. Aradan aylar yıllar geçer herkes unutmuş iken operasyon yapılır. Türkiye için "deprem olacak" diyen bu Hollandalı’nın sözlerine dikkat etmemiz gerekiyor.

Benzer bir plan 2014 Eylül ayında yapılacaktı. ABD Teknoloji Üniversitesi MIT bir açıklama yaptı. "İstanbul'da Prens Adalarının arkasında 7 şiddetinde bir deprem bekliyoruz" deyince, o günlerde yaptığım TV programında bu planı deşifre ettim. Çünkü MIT denen kurumun işi olmadığı halde bu açıklama bir gizli planı gösteriyordu. Deprem konusu işi olmayan bu kurumun Türkiye'de Diyanet’in deprem çalışması yaptırmasına benziyordu. Bu adamın açıklamalarından sonra dikkatli olmak zorundayız.

Türkiye’yi yöneten büyüklerimize tavsiyem kıyılarımıza yaklaşan veya boğazlardan geçen gemilere dikkat edilmesidir. Bu gemilerle taşınan "Haarp Cihazı" çalıştırıldığında Fay hattını harekete geçirir ve deprem başlatılır. Yazdıklarıma inanmayan varsa;

1- MIT, "7 şiddetinde bir deprem bekliyoruz" dedi.  Ne zaman 2014 Eylül ayında.

2- Hollandalı Depremci Hoogerbeets de "Türkiye'de 7 şiddetinde deprem olacak" diyor.

İki açıklamada dikkat çekiyor. Merak edenler google'dan "HAARP" yazıp bilgilere bakabilirler…

Deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets'in flaş "Türkiye'de 7 büyüklüğünde deprem olacak" ifadeleri!.. İkinci iddia: "3 Mart Pazar 4 Mart Pazartesi 2019 mart ayının ilk haftası büyük deprem olacak"

Hollandalı deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets.

Hoogerbeets, tahminleri nasıl yaptığını, "Gezegenler arasında bir düzen vardır. Ben de bunun üzerine çalışmalar yapmaya başladım. Sonrasında spesifik gezegen dizilimlerinin deprem üzerindeki olası etkisini araştırdım." sözleriyle anlattı. Hoogerbeets, 21 Şubat 2019 tarihinde 7 ila 8 büyüklüğünde bir deprem olacağını iddia etmişti. Hoogerbeets, "19 ile 21 Şubat arasında gezegenler arasında çok kritik bir geometri vardı. Ben de 21 Şubat'ta büyük bir deprem olacağını tahmin ettim. 21 Şubat'ta benim öngördüğümden biraz daha geç Ekvador'da 7,5-7,7 arası deprem meydana geldi." ifadelerini kullandı.

Hoogerbeets, korkutucu bir iddia daha ortaya attı ve mart ayında daha büyük bir deprem olacağını öne sürdü. Frank Hoogerbeets, "Mart ayının ilk haftasının gezegen geometrisine bakınca yüksek ihtimalle dünyanın bir yerinde 6 veya 7 büyüklüğünde bir deprem olabilir ve bu deprem muhtemelen mart ayının 3'ünde veya 4'ünde olacak." dedi.

DEPREM TÜRKİYE'DE OLABİLİR Mİ?

Hoogerbeets, "Bu deprem Türkiye'de olabilir mi?" sorusunu, "Belki de, evet bu mümkün. Mesela Irak ve İran'a bakınca yakın zamanda 7 büyüklüğünde depremler meydana geldi ve bu kısımda baskı artıyor. Türkiye, sıradaki yer olabilir." şeklinde yanıtladı. Hoogerbeets, beklenen depremin Türkiye'de olma ihtimalini değerlendirdi.

Hollandalı Hoogerbeets, şunları söyledi:

"Anadolu fay hattı var. Türkiye'de de büyük bir deprem olabilir ama çok sık olmaz. Çünkü baskı, Asya ve aynı zamanda Akdeniz tarafından geliyor. Bir sonraki depremin Türkiye'de ne zaman olacağını tahmin etmek çok zor. Ama ne kadar uzun sürerse olasılık o kadar artar. Türkiye'de 7 büyüklüğünde bir deprem çok olası. Deprem, Orta Anadolu'da da olabilir İstanbul yakınlarında da olabilir. Bilim insanları, Türkiye'de yaşanması beklenen depremin geciktiği konusunda hem fikir ancak ne zaman olacağını bilemiyoruz. "

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.