Süren soğuk savaşı 3. Dünya savaşı olarak kabul ederseniz. Olacak olan 4.dünya savaşıdır. Türkiye  4. Dünya Savaşına Girecek mi?

Evenjalizmin "Tanrıyı Kıyamete Zorlamak" inancı ile ilgili makale yazmış ve ABD başkanlarının buna nasıl iman ettiklerini İsa Mesih'in askeri olacaklarına inandıklarını kendi beyanatları ile anlatmaya çalışmıştım. 

"Tanrıyı Kıyamete Zorlamak" başlıklı yazımı okumamış olanların okumak isteyenler ve okuyanlar da tekrar okumak isterlerse tekrar yayınlıyorum. O yazıyı okuduğunuzda bu gün neler olduğunu ve dünyanın nereye sürüklenmek istendiğini göreceksiniz!

SİYONİSTLERİN PLANLARINI EVANJELİSTLERİN HEDEFLERİNİ BILMEDEN DÜNYADA OLANLARI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİLDİR.

Anladığını sanan TV yorumcuları ve emekli askerlerin yaptıkları MAÇ SİPİKERLİĞİNDEN ÖTEYE GEÇMEYECEKTİR.

Dünya adım adım 4. Dünya Savaşı'na doğru hızla yol almaktadır.
Aslında ilgililerin telaffuz etmedikleri bir felaketten bahsedeceğim.
4. Dünya Savaşı Türkiye üzerinden yürütülmek İsteniyor.
Allah korusun Türkiye Rusya savaştırılmak isteniyor!..

Rusya Ukrayna'nın NATO ya alınmasının önüne geçmek için herşeyi göze aldı ve Rusya hedefine ulaşmadan asla durmayacak. Durmak Rusya için felakettir. Ukraynayı dize getirememesi Nato'ya mağlubiyet anlamına gelecektir.

Aslında Rusya'nın Ukrayna'ya girmesi de felaket girmemesi de felaket. Rusya ölümlerden ölüm beğendi. Rusya'yı bu duruma getirenler dünyayı yeniden dizayn eden güçler.

Yahudi Zelenski'yi Saddam gibi kışkırttılar ülkesinin harap olmasına sebep oldular.
Şimdide Zelenski'yi kahraman göstermek peşindeler.
Batılı devlet ve batılı halkların İslam coğrafyasında yaşananlar karşısında sesizliğini korurken Ukrayna'ya hakim olan Yahudiler ve Hristiyan Ukrayna konusunda nasıl da teyakkuza geçtiler! Milyonluk mitingler destekler falan hep birlikte gördük.

Okuyucularım hatırlayacaklardır "artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak yeni dünya devleti kuruluyor" demiş ve uyarmıştım.

Merhum Erbakan'ın ölümünden sonra malesef kimse Siyonizm'den ve Siyonizm'in oyunlarından, planlarından bahsetmiyor!? İsrail Cumhurbaşkanı Veizman'ın  "Erbakanı toprağa gömdük üzerine on metre kalınlığında beton döktük" beyanatı şimdi daha iyi anlaşılmıştır.

Başta ABD siyonist mihrakların elinde köledir. Rusya ve Çin de öyle. Onun için yoktur birbirlerinden farkı. 
ABD (NATO) Rusya ve Çin dışında kalmanıza müsade etmezler, sizi birisi ile tehdit ederler onun için sizde bunlardan birisini tercih etmek zorunda bırakılırsınız.

Denilebilir ki; hem bunlar savaşacak hemde aynı  merkezden idare okunacaklar bu nasıl bir iştir!?
Evet aynen öyledir.

Siyonizm için "seçilmiş museviler" dışında kalanlar insan bile olamazlar, bütün insanlar onların hizmetine verilmiştir. Dini inançları budur. Lütfen dikkat ediniz uluslararası organizasyonlara bakın mesele BM'lerin kuruluş yapısına 5 li yapı hakimdir. Bu yapı dışında kimse kıpırdayamaz. Mesela uluslararası uçmak, ya da gemilerin dolaşımı vb. bütün organizeler tek merkezdendir. 'Arz-ı mev-ud dini inançlarıdır.'
Demek istediğim dünyada gerçekleşen olaylar  lütfen bir de bu yanı itibarı ile değerlendirin.
Unutmayın ki dünyada "Hak ve Batıl mücadelesi" kıyamete kadar sürecektir.

Gelelim 4. Dünya savaşı meselesine;

4. Dünya savaşı Türkiye üzerinden yürütülmek isteniyor.
Rusya Türk devletlerine saldıracak Türkiye'nin cevap vermesi zorunluluk haline gelecek!

4. Dünya savaşını planlayanlar aynı zamanda yeni dünya düzeni kurulurken Türkiye'yi yani Türkiye'nin etrafında ve Türkiye'nin öncülüğünden umutlanan gerek Asya Müslüman halkları gerekse Türk devletleri ve Afrika ülkelerinin yeni dünya düzeninde SÖZ SÖYLEYEN DEĞİL BUYRUK ALAN  böylelikle de sömürülmelerinin önündeki engelleri aşmak isteyeceklerdir.

4. Dünya savaşı kimler arasında geçecek!

Rusya, Çin, İran yani Şanghay 6'lısı ile NATO / ABD arasında olacak. Ancak asıl cephe Türkiye olacak yani istenen bu, planlanan bu. Bu arada Çin'in pozisyonu nedir diye merak edenler için söylüyorum; Çin Rusyanın yıpranması zayıflaması ve Çin'in Rusya'nın içlerine nüfuz etmesinin yolunun açıldığını düşünerek adeta zil takıp oynamaktadır.

4. Dünya savaşına hazır olmalıyız.

4. Dünya savaşının durdurulması ancak SAVAŞA HAZIR OLMAKLA mümkün olabilecektir.
"İstersen sulhu salah, hazır ol cenge" demiş atalarımız.

Bütün dünya da özellikle GIDA, ENERJİ VE SAĞLIK alanında astronomik fiyat artışları olmuş mesela petrol ve doğal gaz fiyatları 3 kat civarında olmasına rağmen batılı ülkelerin milli gelirden aldıkları payın yüksek olması bizde olduğu gibi onların üzerinde yıpratıcı etki yapmamıştır.

Türkiye'de emekli ve dar gelirli insanların fiyat artışları karşısında kendilerini çaresiz hissetmekteler.
Türkiye de halen sürdürülen ve vatandaşın canından bezdiren mücadele her alan da sürdürülmektedir. Gıda, sağlık, enerji vs dar gelirli insanların sıkıntısı bıtkınlık vermiş ve toplum üzerine UMUTSUZLUK zerketmektedir.

Toplum dolaylı olarak YÖNETENLERE KARŞI  ALTTAN ALTA KIŞKIRTILMAKTADIR. Vatandaşlar gıda enerji ve sağlık alanında ustaca yapılan operasyonları farkettiğinde iş işten geçecektir. Yönetimde sorumlu mevkide olan gerek siyasetçi ve gerekse bürokratlar "alışılmış vurdum duymazlık ve umursamazlık" içinde gözükmektedirler.

Durum malesef hiçte onların gördüğü gibi yada onların baktığı yerden gördükleri gibi değildir.
Devletimiz SAVUNMA SANAYİİNDE olduğu gibi gıda konusunda da gerekli tedbirleri almalıdır.
Çiftçilerin Ekim sezonları geçmeden buğday ve bakliyat fiyatları dışardan ithalattan doğacak zararlar ve temin güçlükleri de hesap edilerek çiftçiyi özendirecek ekimi teşvik edecek şekilde açıklanmalıdır.

Türkiye asla Rusya Ukrayna arasına taraf olarak girmemeli Türkiye'nin tarafı Türkiye'nin korunması olmalıdır.

Birlik ve beraberliğe hiç olmadığı kadar muhtacız. Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen dahili ve harici hainlere karşı müteyakkız olmalıyız. Savaş denilen bela hiçbir ülkeye ve ülkemize uzak değildir.

Ukrayna vatandaşlarına -lütfen sorun- daha iki hafta önce böyle bir ihtimali düşünebiliyorlar mıydı? Akıllarından Rusya'nın saldıracağı ve iki ülkenin savaşacağız dair bir düşünce varmıydı? Elbette yoktu canlarını  savaş bölgelerinden kurtaranlar bizzat ifade ediyorlar.

Dünyayı kan gölüne çevirmek isteyen SİYONİST güçler iş başındadırlar.

Gerek iktidar mensupları gerek muhalefet mensupları ve aziz halkımız  lütfen dikkat durum hiç iç açıcı değil.

Sizlere iç açıcı şeyler yazmak isterdim. Ancak malesef kendimizi kandırmış olurduk. Tedbirli olmak ve gıda savaşı da dahil herşeye hazırlıklı olmak felaketi önlemenin en kısa yollarındandır.

Allah yar ve yardımcımız olsun.

Kalın sağlıcakla,
Vesselam...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M. Taşdemir 2 yıl önce

Sayın Hocam, Putin yahudi kökenlidir. Zelensky de öyle.. Kurulan mizansen ise ortada.. Çok ilginç değil mi. Yazınızı okuyunca bu espri aklıma geldi. Yüreğinize sağlık.