2016 Seçimlerinde Hillary Clinton ile seçim yarışına giren Donald Trump seçimi kaybetmek üzere idi. Seçime 10 gün kala Amerika Kiliseler Birliği’nin başındaki Kardinal basın toplantısı yaparak Amerikan Halkına hitap etti. Kardinal bu konuşmada şunları söyledi. "Amerikan Halkı bu kadın Şeytana tapıyor. Siz ona oy vermeyin, Kilise ve Amerika için çalışacak olan Trump’a oy verin..”

Bu açıklamadan sonra seçimde anketlere göre yüzde 10 geride olan Trump, aradaki farkı kapatıp öne geçti. Seçimi 800 Bin oy ile kazandı.  Hillary de ABD’nin ilk kadın Başkanı olma şansını kaybetti. Böylece Küreselci İlluminati de kaybetmiş oldu. Ancak bunu unutmadı.

Skandallarına rağmen 'olay Başkan' Trump ekonomide başarılı oldu. Çin Ekonomisi ile baş etmeye başladı. Çünkü ABD, Çin karşısında ticarette geriliyordu. ABD’de işler Trump'la iyi gidiyordu. Trump’ın ikinci defa kazanacağı görülüyordu. Bunu izleyen İlluminati seçimlerde tekrar harekete geçti.

ABD Seçimlerine 1 yıl kala Küresel Şeytancı İlluminati örgütü düğmeye Çin'den bastı.

Wuhan'daki laboratuarda üretilen "Biyolojik Silah Corona" atmosfer üzerinden salındı ve dünyaya yayıldı. Çin bu salgında az hasar görürken, Dünya 'pandemi' ile uğraşıyor. Wuhan'a yakın kentlerde salgın yok ama Amerika yanıyor. Hasta sayısı 22 Milyon'a ölü sayısı 360 Bin civarına geldi.

Seçim zamanı yaklaşırken adayları Joe Biden ve Yardımcısı Kamala Harris, Trump'ın hatalarından yararlandılar. Haziran ayında Amerikan Polisi bir Afrika kökenli Amerikalıyı öldürdü. Ortalık karıştı mı karıştı. İşsizlik 50 Milyon oldu. Ekonomi durdu. Sonuçta seçim geldi ve Joe Biden kazandı. Trump da dolduruşa ve oyuna gelerek taraftarlarını gösteriye çağırdı. Kongre Binasını basanlar arasındaki BOYNUZLU ADAM da olmak üzere, olaylarda İlluminatinin çok fazla adamı vardı. Boynuz Şeytanı simgeliyor.

Aslında ABD Yasalarına göre FBI-NSA-Polis ve Milli Muhafızlar bunları engeller miydi? Evet, fakat engellemediler. Böylece onların yaptıkları, Trump'a yazıldı. Trump seçimde 73 Milyon oy aldı. Seçimlerde hile olduğunu 3 Kasım'dan beri söyleyen Trump 2024 seçimlerine hazırlanacağını açıkladı. Ama bizce bu Kongre Baskınından dolayı mahkemelere düşüp hapse girer mi? Orası Amerika her şey olur.

İLLUMİNATİ, BİR DAHAKİ SEÇİMDE KAMALA HARRİS'İ İLK KADIN BAŞKAN YAPACAK.

TRUMP DA "2024 İÇİN ÇALIŞACAĞIM" DİYOR AMA HAKKINDA BİRÇOK DAVA AÇILACAK. YENİDEN ADAY OLMASI ÖNLENECEK..

BUGÜN JOE BİDEN ABD’NİN YASAL BAŞKANI OLDU. 9 GÜN SONRA BEYAZ SARAY’A GİRECEK. PANDEMİYİ DE ÖNLERSE, GELECEK SEÇİMLERİ DE YA KENDİSİ YA DA DESTEKLEYECEĞİ ADAY KAZANACAKTIR.

DEDİM YA, ORASI AMERİKA HER ŞEY OLUR..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.