Hz. İsa’nın 12 Havarisinden birisi olan Yuhanna yazdığı vahiy kitabında insanlığı tehdit edecek bir tehlikeden bahseder. Kıyamet çağı döneminde bu olayın olacağını yazan Yuhanna, Hz İsa çarmıha gerildikten sonra onun öğretisini savunduğu ve yaydığı için Yunan Adası olan Batnaz’a sürüldü. Orada bir gün kendisini insan ırkının büyük bir kısmını yok edecek büyük bir katliamın çalkantılı, zihnini alt üst eden vahiysel görüntüler içine çekilmiş bulur. Yuhanna’ya bu görüntüler Hz İsa tarafından gönderilmiştir. Dehşete düşen Yuhanna yardımcısıyla paylaştığı mağarada bunları yazdırır.

Aziz Yuhanna’nın vahiy kitabı ezoterik içerikli sembollerle doludur. Yuhanna 7 mühürden ve meleklerden söz eder. Vahiy kitabında 7’ci mühür döneminde dünyayı kasıp kavuran dört hayvandan bahseder. Kırmızı bir ejderha, kuyruğuyla cennetlerin yıldızların üçte birini sürükleyerek aşağıya devirir. Bu ejderhanın 7 başı, 7 tacından, 10 boynuzlu ve 10 taç’lı bir hayvan yükselir.

Bu görüntüler bugün dünyayı etkileyen salgından bahsediyor olabilir mi? Şöyle ki; Ejderha Çin’in sembolüdür. Hayvanın 7 başı da dünya’daki, 7 kıtayı temsil ediyor olabilir. Yuhanna’nın bu yazdıklarını Hıristiyan ve Yahudi teologlar çok ilginç şekilde yorumlamışlar: "Bilmemiz gereken tek şey çok zor bir zamanın geliyor olduğu ve bu olayları az zararla atlatabilmek için mümkün olan en pozitif şekilde yaşamamız gerektiğidir.”

Bu bilgiler Yuhanna’ya göre Kıyamet Çağı’nda ortaya çıkacaktır. Zamanı olmayan bir dönemi anlatmaktadır.

Yuhanna sahte din sahiplerinden bahsediyor.

Vahiy kitabı 13. ayette Yuhanna: “Onların krallıkları olmayan kralların bir aklı olduğunu ve güçlerini 7 başlı 10 Boynuzlu hayvana verecekler"ini söyler. Ayet 15’de ise: Oturduğu yerde insanlar, kalabalıklar, ülkeler ve diller olduğu"nu söyler. Bu ayete uygun tek şehir New York’tur. Birleşmiş Milletler’inde içinde bulunduğu New York şehri paranın gücü, ticaret ve BM askeri gücüyle dünyayı yönetmektedir. New York şehrini sahte güç ve zenginlik dini olduğunu belirtir.

Yuhanna burada İlluminati'den bahsetmektedir. Hiçbir dine bağlı olmayan ve Şeytana tapan bu örgütü 10 boynuzdan oluştuğunu bildirir. Bu noktada Dünyayı yöneten 13 Aile sembolize edilmiştir. Dünyayı gizlice yöneten güçten bahsetmektedir.

Vahiy Kitabı 9’da salgın hastalıktan bahsediliyor

Kıyamet çağında ortaya çıkan ve Tanrının bedenlerini mühürlemediği, insanların her yerinde çıban çıkaran korkunç bir hastalıktan söz edilir. Bu hastalığın tamamlanması 5 ay sürer ve o kadar acı verir ki, yakalananlar ölmek ister. (Covid19’un ocak-Haziran arasında dünyaya nasıl yayıldığını düşünün)

Kıyamet çıbanının salgın olarak 2010’un başlarında biyolojik savaşın getireceğini ifade eder.

Felaketin pozitif yönlerinden biri Dünyanın gelecek nesiller için kendisini iyileştirme fırsatı bulacağıdır.

“Tevrat’ın Şifreleri ve Gizli Kehanetleri” Kitabında Joseph Noah şunları yazıyor: "En kötü kehanetler bile Dünyanın ve sakinlerinin tamamıyla yok olacağına dair işaret taşımaz. Kıyamet’in doruk noktasında Dünya nüfusunu 1930 yılındakine geri götürecektir. Bazı ülkeler kıyametten daha çok etkilenecekler, bütün ülkeler sorunlar yaşayacaklardır. Ancak hayatta kalmak için insanlar birbirlerine yardım etmek zorundadırlar.”

Joseph Noah, Küreselcilerin Dünya nüfusunu azaltma projesinden de bahsetmektedir. Bunu da Tevrat ve İncillerdeki kehanetleri yorumlayarak yapmıştır. Kitap 2003 yılında basıldı ve şifreleri bulmak için Tevrat’ı bilgisayara yükleyip program hazırlayan Joseph Noah, konu ismini yazıp tarama yaptırmış ve bilgileri böyle elde etmiştir.

Sonuçta gelecekte bir salgın felaketinden bahsederken, Bunun 2010-2012 yılları arasında olacağını ileri sürerken 10 yıl sonra 2020 de Pandemi başladı. Zaman tutmayabilir ama yazılanlar bugünleri anlatmaktadır.

Yuhanna, Hıɾistiyanlık inancına göɾe İsa'nın 12 Havaɾisinden biɾidiɾ. Aslen Yahudi olan Yuhanna'nın, 'Yuhanna İncili' nin yazaɾı olduğu düşünülmektediɾ. Bu (kitap dışında, Yuhanna'nın 1., 2. ve 3. Mektuplaɾı ve Vahiy (Yuhanna'nın Vahyi), Yuhanna'nın kaleme aldığına inanılan Yeni Antlaşma Kitaplaɾından’ dıɾ. Zebedi'nin oğlu olduğu bilinen Yuhanna'nın Efes'te öldüğüne inanılıyoɾ. Sevilen havari Yuhanna, İncili'nde ismen verilmese de İsa'nın sevdiği bir öğrenciden bahsedilir. (Yuhanna 13:23, 19:26, 21:20) İncilin sonunda bu sevilen öğrencinin incilin yazarı olduğu bildirilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.