Yılın ilk derbisinde zafer Beşiktaş'ın: 2-0

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Süper Lig'in 19. haftasında yapılan derbi maçta lider Beşiktaş, sahasında Galatasaray'ı 2-0 yendi. Galatasaray Diagne'nin kırmızı kart görmesi nedeniyle 58. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etti.

Süper Lig'de 19. haftanın en önemli maçında Beşiktaş ile Galatasaray Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi.

Cüneyt Çakır'ın yönettiği derbide Beşiktaş, sahasında Galatasaray'ı 2-0 yendi.

Karşılaşmanın golleri 79. dakikada De Souza, 90+1'de N'Koudou'dan geldi.  

Galatasaray 58. dakikada 10 kişi kaldı. Sol taç çizgisine yakın bir noktada ikili mücadelede Diagne'nin Montero'ya yaptığı müdahalenin ardından hakem Cüneyt Çakır, sarı-kırmızılı futbolcuyu kırmızı kart gösterdi.  

35 puanla lider durumda bulunan Siyah-Beyazlılar, 33 puanla dördüncü sırada bulunan Galatasaray'ı da yenerek liderliğini sürdürdü.

SON 10 MAÇTA BEŞİKTAŞ ÜSTÜNLÜĞÜ VAR

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 347 maçın 122'sini Galatasaray, 111'ini Beşiktaş kazandı, 114 karşılaşma berabere bitti. Siyah-beyazlı ekip, son 10 maçta 5 kez, Galatasaray 3 kez kazandı. İki karşılaşma ise berabere sona erdi. Bu maçlarda Beşiktaş 10, Galatasaray 7 gol attı. (Duvar)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.