Türkiye'nin Letonya karşısındaki ilk 11'i belli oldu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İlk iki maçında Hollanda ve Norveç’i mağlup eden Türkiye A Milli Futbol Takımı, Letonya’yı da yenerek 3’te 3 yapmak istiyor. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesinde ise Ay-yıldızlı takımın ilk 11’i belli oldu.

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 3. maçında evinde Letonya’yı ağırlayacak. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 21.45’te başlayacak mücadele TRT SPOR’dan ekranlarından naklen yayınlanacak. Elemlerin ilk iki maçında Hollanda’yı 4-2 ve deplasmanda Norveç’i 3-0 mağlup ederek Dünya Kupası yolunda emin adımlarla ilerleyen Milliler, Letonya’yı da yenerek 3’te 3 yapmak istiyor.

TÜRKİYE’NİN LETONYA KARŞISINDA İLK 11’İ

TÜRKİYE: Uğurcan Çakır – Mert Müldür, Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü, Umut Meraş – Okay Yokuşlu, Ozan Tufan – Kenan Karaman, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı – Burak Yılmaz

STEFANSKİ DÜDÜK ÇALACAK

Polonya Futbol Federasyonundan hakem Daniel Stefanski karşılaşmada düdük çalarken Stefanski’nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Konrad Sapela ve Michal Obukowicz yapacak. Ayrıca Yunanistan’dan Aristotelis Diamantopoulos, karşılaşmanın dördüncü hakemliğini yapacak.

SEYİRCİSİZ OYNANACAK

TFF Sağlık Kurulu yarın Türkiye ile Letonya arasında İstanbul’da oynanacak olan karşılaşmaya seyirci alınmasının uygun olmadığını açıkladı. Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) internet sitesinden yapılan açıklamada, TFF Sağlık Kurulunun yeni tip koronavirüs salgınına ilişkin yeni bir değerlendirme yaptığı ve maçın seyircili oynanmasının uygun bulunmadığı kaydedildi.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.