Trendyol Süper Lig | Gaziantep FK - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray ile Gaziantep FK, Süper Lig'de 9. randevuya çıkacak. Peki Gaziantep FK - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

 ile Gaziantep FK, Süper Lig'in 4. haftasında yapacakları maçla 9. kez karşı karşıya gelecek.

Süper Lig'de beşinci sezonunu geçiren Gaziantep temsilcisi ile 8 maç yapan Galatasaray, söz konusu müsabakalarda biri hükmen olmak üzere 6 galibiyet aldı.

İki takım arasındaki bir maç beraberlikle sonuçlanırken, bir müsabakayı ise Gaziantep FK kazandı.

Söz konusu mücadelelerde 3'ü hükmenden olmak üzere 18 gol atan "Cimbom" kalesinde 9 gol gördü.

Gaziantep'teki maçlarda da üstün

Galatasaray, rakibiyle deplasmanda yaptığı maçlarda da üstünlük kurdu.

Gaziantep'te 3 Süper Lig maçına çıkan sarı-kırmızılı ekip, 2 galibiyet, 1 mağlubiyet yaşadı. Galatasaray, bir maçı da hükmen kazandı.

Galatasaray, söz konusu mücadelelerde 3'ü hükmenden olmak üzere 8 gol atarken kalesinde 4 gole engel olamadı.

Gaziantep'e tam kadro gidecek

Sarı-kırmızılı ekipte Gaziantep FK müsabakası öncesinde eksik oyuncu bulunmuyor.

Herhangi bir kart cezalısı veya sakat futbolcunun bulunmadığı Galatasaray'da Molde maçında hafif sakatlık geçiren Mauro Icardi, yeni transferlerden Hakim Ziyech ve henüz fiziksel olarak hazır olmayan Wilfried Zaha'nın durumları bugün yapılacak son antrenmanın ardından belli olacak.

Son 14 resmi maçında kaybetmedi

Galatasaray, çıktığı son 14 resmi müsabakada mağlubiyet yüzü görmedi.

Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasındaki derbide Beşiktaş karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasındaki 6 lig mücadelesini (Biri Hatayspor'a karşı 3-0 hükmen) kazandı.

"Cimbom" bu sezon ise 2'si , 6'sı UEFA Şampiyonlar Ligi elemesi olmak üzere sahaya çıktığı 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik yaşadı.

Gaziantep FK - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ntv'nin haberinde açıklandığına göre, 2 Eylül Cumartesi günü saat 21.45'te başlayacak olan mücadele Gaziantep'te Kalyon Stadyumu'nda oynanacak ve BeIN Sports 1'den canlı izlenebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.