Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde.. Moldeyi aşarak gruplara kaldı

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ikinci maçında Galatasaray, Molde'yi ağırladı.

Mücadeleyi 2-1 kazanan Sarı Kırmızılılar, Devler Ligi'nde gruplara kalmayı başardı.

Angelinho'nun yerde kalmasıyla serbest vuruş kazanan Galatasaray, ceza sahası içine açılan ortada savunmanın müdahalesiyle penaltı kazandı. 7. dakikada penaltıyı gole çeviren Icardi, skoru 1-0'a getirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0'lık skorla sona erdi.

60. dakikada sol kanattan atağa çıkan Molde'de, Emil Breivik'in pasında topla buluşan Eirik Hestad topu ağlara yolladı. Maçta skor 1-1 oldu.

81. dakikada savunma arkasına sarkan Molde'den Berisha, Muslera'yı geçip ceza sahası sol çaprazından vuruşunu yaptı ve topu ağlarla buluştursa da VAR incelemesinin ardından hakem pozisyonu ofsayt olarak neticelendirdi. Skor yeniden 1-1.

90+3. dakikada Angelino'nun sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta top savunmaya çarptı ve ağlarla buluştu. Skor da 2-1 oldu.

Bu sonucun ardından Sarı Kırmızılılar, Devler Liginde gruplara kalmayı başardı. / Yeniçağ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.