Trabzonspor T. Telekom Stadında fırtına gibi esti.. Galatasaray: 1 - Trabzonspor: 3

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Süper Lig'in 30. haftasındaki dev maçta Trabzonspor, deplasmanda Galatasaray'ı 41. dakikada Sosa (penaltı), 70. dakikada Novak ve 90+5'te Sörloth'un attığı gollerle 3-1 yendi. Karadeniz ekibi, bu sonucun ardından 61 puana yükseldi ve şampiyonluk iddiasını sürdürdü.  

Stat: Türk Telekom

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Galatasaray: Okan Kocuk, Mariano (Dk. 46 Linnes),Donk, Marcao, Saracchi (Dk. 77 Şener Özbayraklı),Seri, Taylan Antalyalı, Belhanda (Dk. 77 Emin Bayram),Feghouli, Ömer Bayram (Dk. 46 Sekidika),Emre Akbaba (Dk. 83 Yunus Akgün)

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Kamil Ahmet Çörekçi (Dk. 71 Serkan Asan),Hüseyin Türkmen, Da Costa, Novak, Abdulkadir Parmak (Dk. 77 Doğan Erdoğan),Sosa (Dk. 86 Nwakaeme),Ndiaye (Dk. 71 Guilherme),Abdülkadir Ömür, Ekuban (Dk. 86 Bilal Başakçıoğlu),Sörloth

Goller: Dk. 41 Sosa (Penaltıdan),Dk. 70 Novak, 90+5 Sörloth (Trabzonspor),Dk. 90+3 Seri (Penaltıdan) (Galatasaray)

Kırmızı kart: Dk. 32 Feghouli (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 18 Saracchi, Dk. 40 Donk (Galatasaray),Dk. 30 Da Costa, Dk. 63 Sörloth, Dk. 90+2 Hüseyin Türkmen (Trabzonspor)

DEPLASMANDA DA FIRTINA

Trabzonspor, dış sahada da bu sezon başarılı bir grafik sergiliyor... Bu sezon deplasmandaki tek yenilgisini 23 Eylül 2019 tarihinde Demir Grup Sivasspor karşısında 2-1'lik sonuçla alan bordo-mavili takım, 285 gündür dış sahada karşılaşma kaybetmiyor. Karadeniz ekibi, bu sezon 15 dış saha maçında 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak ligde en başarılı takım konumunda bulunuyor.

SARACCHI CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Galatasaray’da Trabzonspor maçı öncesinde 4 futbolcu sarı kart sınırındaydı. Marcelo Saracchi, Ömer Bayram, Jean Michael Seri ve Sofiane Feghouli sınırda olan isimlerdi. Mücadelenin 18. dakikasında sarı kart gören Saracchi, cezalı duruma düştü. Uruguaylı sol bek, gelecek hafta deplasmanda oynayacakları Aytemiz Alanyaspor maçında takımını yalnız bırakacak. Devre arasında Galatasaray'a transfer olan 22 yaşındaki futbolcu 11 Süper Lig, 1 de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 12 resmi müsabakaya çıktı ve 1 gol, 4 asistlik performans sergiledi. (HTürk Spor)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.