Trabzonspor 0-2 Başakşehir

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Süper Lig 5. haftasında Trabzonspor, sahasında Medipol Başakşehir'i ağırladı. Son şampiyon Medipol Başakşehir, deplasmanda Trabzonspor'u mağlup ederek bu sezon ilk galibiyetini aldı.

Trabzonspor - Medipol Başakşehir maç özeti ve golleri
10. dakikada Lewis Baker'in ceza saha dışında sert şutunda top kaleci Mert'in sağından az farkla auta çıktı.
30. dakikada Afobe'nin ceza sahası içinde kafa ile indirdiği topa gelişine vuran Sefa Kınalı'nın şutunu kaleci Mert, kornere çıkardı.
32. dakikada İrfan Can Kahveci rakiplerinden sıyrılarak ceza yayı üzerinden vuruşunda meşin yuvarlak savunmadan döndü. Topu tekrar önün alan Kahveci düzgün bir vuruşla kaleci Uğurcan Çakır'ın solundan topu ağlarla buluşturdu. 0-1
45. dakikada Lewis Baker'ın uzak mesafeden yerden vuruşunu kaleci Mert, kurtardı.

VISCA SAHNEDE
Medipol Başakşehir, 54. dakikada Deniz Türüç'ün pasında topla buluşan Visca'nın sert şutunda golü buldu ve skoru 2-0 yaptı. Trabzonspor 2-0'dan sonra oyundan koptu ve Başakşehir, Trabzonspor karşısında 2-0 galip gelerek bu sezon ilk galibiyetini aldı. 

Eddie Newton: "Oyuncularımın enerjisinden mutlu değilim. 4 önemli eksiğimiz vardı. Real Madrid ve Liverpool bile olsanız böyle eksiklerle sahaya çıktığınız zaman sizi etkiler. 20-25 dakika kötü değildik. Ancak golün tam dakikasını hatırlamıyorum, golü yedikten sonra 5-10 sadika kopukluk yaşadık. Kenardan arkadaşlara gerekli mesajlara vermek adına çalışıyoruz. Ancak bugün maalesef işler istediğimiz gibi olmadı.

(Futbolarena)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.