Teknik Direktör Jorge Jesus, Fenerbahçe'ye veda etti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Başakşehir maçı sonrasında sarı-lacivertlilerden ayrıldığını açıkladı. Portekizli çalıştırıcı, "Bugünden itibaren Fenerbahçe'nin teknik direktörü değilim" dedi.

Fenerbahçe, Başakşehir'i 2-0 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaştı.

Karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Jorge Jesus yayıncı kuruluşa verdiği röportajda sezonu değerlendirdi ve takımdan ayrıldığını açıkladı.

Portekizli çalıştırıcı finalin kulüpteki son maçı olduğunu belirterek, " Fenerbahçe, bu kupayı uzun zamandır kazanamıyordu. Camiamız ve kariyerim için bu kupa önemliydi. Başkanıma, bana güvenip burada çalışma fırsatı verdiği için teşekkür ederim. Taraftarımıza da teşekkür ederim çünkü her maçta bana sevgi gösterdiler. Bu şekilde konuşuyorum çünkü bu bir veda. Bugünden itibaren Fenerbahçe'nin teknik direktörü değilim" dedi.

"KEŞKE OLMASAYDI DEDİĞİM DURUMLAR OLDU"

Deneyimli teknik direktör, "Keşke olmasaydı dediğim durumlar oldu. Üç tane hazırlık dönemi gerçekleştirdik. Bu da bizi etkiledi. Bazı maçlar sahada oynanmadan kazandı, yaptığım bazı şeyleri yapmazdım ama ben de kusursuz değilim. Kupa kazanmak her zaman önemlidir. 9 yıl sonra kupa kazandı Fenerbahçe.

Burada çalışmayı istemiyorum ve sevmiyorum değil. Ben böyle bir karar aldım. Portekiz'e gideceğim ve hayallerimden birini gerçekleştirebilecek miyim diye bekleyeceğim" ifadelerinde bulundu.

Türk Time

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.