Spor yazarları Fenerbahçe için ne dedi?

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor'la 1-1 berabere kaldı.

Spor yazarları karşılaşmayı yorumladı.

Şansal Büyüka - Büyük sıkıntı | "Fenerbahçe için artık her şey çok daha zor... Rakibin altı puan gerisindesin... Fikstürün zor... Sadece rakiplerini değil, saha dışı koşulları da yenmek zorundasın... Öyle bir kadro kuracaksın ki, gerekirse hakemi de yeneceksin... Başka şansın yok ..." (Milliyet)

Spor yazarları Fenerbahçe için ne dedi?  - 2. Foto

Ali Gültiken - Üzüntü normal | "Beklediğimiz gibi bol pozisyonlu bir maç oldu. Bu kadar pozisyonun olduğu bir maçta maçın birer golde kalmış olması hücum oyuncularının beceriksizliği mi yoksa iki takım kalecisinin başarısı mı diye sorarsak benim oyum Altay ve Ertaç'ın mükemmel performanslarından yana olur. Fenerbahçe, rakibine oranla daha fazla pozisyon buldu. Kazanabileceği skoru daha önce elde edebilirdi. Batshuayi, Valencia, Rossi, İrfan Can ve Mert Hakan'la önemli pozisyonlar yakalandı. Son vuruşlar iyi olabilseydi sarı-lacivertliler daha farklı şekilde sahadan ayrılabilirdi." (Sabah)

Spor yazarları Fenerbahçe için ne dedi?  - 3. Foto

Mustafa Sapmaz - Çok iyi puan | "Futbolcular futbol konuşulsun, dedi. Harika başladılar. Adana Demirspor maçın başında burada deplasmandasın mesajı verdi İstanbullu rakiplerine. Fenerbahçe ise geri kalan bölümde dengeyi kurup oyun üstünlüğünü aldı, İstanbul'da gibi oynadı. Sahanın her yerinde birebirler, çabuk paslar, koşular ve mücadele vardı. Yirmi dört şut atılmış, iki takımın pozisyonlar ürettiği göz alıcı bir maç oynanıyordu. Hakemler durun, dedi. Biz daha çok konuşulacağız. Yeni Merkez Hakem Kurulu Başkanı Lale Orta'nın ilk demecinde söylediği "Hakemlerin değil, futbolun konuşulmasını sağlamak" hedefini tutturması için yapacak çok işi var." (Akşam)

Spor yazarları Fenerbahçe için ne dedi?  - 4. Foto

Güntekin Onay - Fenerbahçe çok istedi ama... | "Dün Fenerbahçe çok zor bir deplasmanda 3 puan için güçlü bir karakter ortaya koymasına rağmen işler sarı lacivertliler için yolunda gitmedi. Ancak iki takımın da yüksek tempolu ve yoğun mücadeleye dayalı hızlı oyunlarını beğendim. Fenerbahçe, kazanacak kadar oynasa da sahadan 1 puanla ayrıldı. Sarı lacivertlilerde Ferdi ve Arao’yu çok beğendim. Adana Demirspor’da ise savunma 4’lüsü iyi oynadı." (Hürriyet)

Spor yazarları Fenerbahçe için ne dedi?  - 5. Foto

Engin Kehale - Teşekkürler Jesus teşekkürler Montella | "56 dakikalık ilk yarıdaki çılgın tempo ikinci yarıda yerini Fenerbahçe baskısı ve Adana Demirspor kontralarına bıraktı. Osayi-Samuel, Zajc, Arda ve King’in girmesiyle aslında son bölümde daha etkin olması beklenen taraf sarı lacivertlilerdi. Maçın en iyilerinden Altay’ın hatasıyla gelen penaltı golü Akdeniz ekibine galibiyeti getirir mi diye düşünürken son perdede sahneye Valencia çıktı. Ekvadorlu, garip adam. Maçın büyük bölümünde kendiyle mücadele ediyor. Kendinden sıyrıldığında ise affetmiyor. Dün takımını tekrar maça soktu; az daha galibiyeti getiriyordu. İlk yarıdaki şut rekoru, maç sonunda tam 45 şut ile maçın rekorlarına bir yenisini ekledi ancak 110 dakikadan kazanan çıkmadı. 2022-2023 Süper Lig sezonu senelerdir özlemini duyduğumuz bir kaliteyi, rekabeti, heyecanı beraberinde getirdi. Ancelotti’nin dediği gibi: “Futbol, önemsiz şeyler arasında en önemlisidir.” Bize futbolun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hissettiren Jesus, Montella ve ligin tüm aktörlerine teşekkürler." (Hürriyet)

Spor yazarları Fenerbahçe için ne dedi?  - 6. Foto

Ercan Güven - Gri renkli bir puan | "Fenerbahçe’de olumlu şeyler arayanlar, geri dönüşlerini ve tepki göstermesini sayabilirdi bu sezon. Adana’da benzeri yaşandı.Valencia gibi bir gol makinesi vardı Fenerbahçe’de ve rakibin arkada bıraktığı boşluğa koşan Valencia 88. dakikada skoru 1-1 yapıp maçı yeniden başlattı. Maç berabere biterken ceza alanı önünde faulü vermeyen hakeme itiraz, Jesus’a da kırmızı kart getirdi. O da çıldırdı sonunda. Ve kenarda Jesus olmayacak gelecek maçta. Bardağın boş tarafı kaçan iki puan, tribüne çıkan Jesus, zirveyle artan fark, dolu tarafında ise sadece bir puan. Açıkçası çok daha kötü bir sonuçla dönebilirdi Fenerbahçe. “VAR”dı böyle bir ihtimal!" (Milliyet)

Spor yazarları Fenerbahçe için ne dedi?  - 7. Foto

Serdar Ali Çelikler - Ayağa kalk Fenerbaçeli | Fenerbahçe Dünya Kupası arası sonrası iyi dönememişti lige. Ancak Adana'da iyi oynadılar. Bir sürü gol kaçırdılar. Hakem bir buz gibi golü yedi. İkinciyi de yiyecekti de ofsayt çizgisi teknolojisi izin vermedi. Hakemleri yenemezlerdi, yenemediler... Ama kaderi yenebilirler her Fenerlinin ayağa kalkması şartıyla… Kulübüne sahip çıkmasıyla!" (Habertürk)

Spor yazarları Fenerbahçe için ne dedi?  - 8. Foto

Erman Özgür - Ağır bir darbe | "Maçın en başarılı ismi Altay, Svensson'u yaptığı zamanlama hatası indirdi.Cherif Ndiaye golü atarak takımını öne geçirdi. Ancak Fenerbahçe, Arao pasında Valencia ile çabuk karşılık verdi. Arda'nın nefis asistinde Valencia galibiyet fırsatını topu Ertaç'a nişanlayarak kaçırdı. Sonuçta Fenerbahçe oyun olarak Adana gibi zor bir deplasmanı kazanabilecek kadar pozisyon üretmesine rağmen 2 puan kaybederek şampiyonluk yolunda ağır bir darbe daha aldı." (Fanatik)

Spor yazarları Fenerbahçe için ne dedi?  - 9. Foto

Serkan Akcan - Bırakın futbol oynansın | "Maçın en başarılı ismi Altay, Svensson'u yaptığı zamanlama hatası indirdi.Cherif Ndiaye golü atarak takımını öne geçirdi. Ancak Fenerbahçe, Arao pasında Valencia ile çabuk karşılık verdi. Arda'nın nefis asistinde Valencia galibiyet fırsatını topu Ertaç'a nişanlayarak kaçırdı. Sonuçta Fenerbahçe oyun olarak Adana gibi zor bir deplasmanı kazanabilecek kadar pozisyon üretmesine rağmen 2 puan kaybederek şampiyonluk yolunda ağır bir darbe daha aldı.Üstüne bir de yan top organizasyonunda Batshuayi’nin Ndiaye tarafından düşürülmesine ‘oyna’ kararı gelince sahada Fenerbahçeli futbolcuların, sosyal medyada da taraftarların sinirleri gerildi. Hakem kararlarının sebep olduğu tüm bu gerginliklere rağmen iki takım futbolcularının mücadeleleri olağanüstüydü. Maçın ilk yarısı bu sezon izlediğimiz aksiyonu en bol Süper Lig maçı olabilir. İki takım da o kadar hızlı, hırslı ve isteklilerdi ki peş peşe gelen pozisyonları kaçırmamak için yerimizden kalkamadık. (Fanatik)

Ntv

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.