Siyasi liderlerden Trabzonspor'a tebrik mesajları

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Siyasi parti liderleri 38 yıl sonra şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor için kutlama mesajları paylaştı.

Trabzonspor, Süper Lig'in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Twitter hesabından paylaşım yapan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu olan Trabzonspor kulübünü, taraftarını, Trabzon şehrini ve tüm Trabzonspor camiasını en kalbî duygularımla tebrik ediyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu olan @Trabzonspor kulübünü, taraftarını, Trabzon şehrini ve tüm Trabzonspor camiasını en kalbî duygularımla tebrik ediyorum. #ŞampiyonTrabzonspor pic.twitter.com/z42fLpu1QQ

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) April 30, 2022

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Genel Başkanı Ali Babacan da "Tebrikler şampiyon Trabzonspor. Teknik direktör Abdullah Avcı’yı, bordo mavili formayı terleten futbolcuları ve takımlarını daima tutkuyla destekleyen Trabzonspor taraftarını kutluyorum" mesajını paylaştı. 

Tebrikler şampiyon Trabzonspor.

Teknik direktör Abdullah Avcı’yı, bordo mavili formayı terleten futbolcuları ve takımlarını daima tutkuyla destekleyen Trabzonspor taraftarını kutluyorum.

— Ali Babacan (@alibabacan) April 30, 2022

Kulüp yönetimi, teknik ekip ve futbolcuları tebrik eden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "38 yıl sonra mutlu sona ulaşarak 7. şampiyonluğuna ulaşan Trabzonspor’u kutluyorum. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimini, Abdullah hoca ve ekibini, futbolcuları ve bordo maviye gönül veren taraftarları tebrik ediyorum. Trabzonspor’a şampiyonlar liginde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

38 yıl sonra mutlu sona ulaşarak 7. şampiyonluğuna ulaşan @Trabzonspor’u kutluyorum.

Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimini, Abdullah hoca ve ekibini, futbolcuları ve bordo maviye gönül veren taraftarları tebrik ediyorum.

Trabzonspor’a şampiyonlar liginde başarılar diliyorum ????????

— Ahmet Davutoğlu (@Ahmet_Davutoglu) April 30, 2022

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "2021-2022 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nda, bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor camiasını yürekten kutluyorum" dedi. 

2021-2022 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nda, bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden @Trabzonspor camiasını yürekten kutluyorum. #ŞampiyonTrabzonspor

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) April 30, 2022

Şampiyonluk kutlamalarında silah kullanılmaması çağrısı yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Sezon boyunca sergilediği başarılı performansını Süper Lig şampiyonluğu ile taçlandıran Trabzonspor’un teknik ekibini, futbolcularını ve tüm taraftarlarını tebrik ediyorum. Trabzon’a yakışır şampiyonluk kutlamalarında mutluluğa kurşun sıkılmamasını da özellikle rica ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Sezon boyunca sergilediği başarılı performansını Süper Lig şampiyonluğu ile taçlandıran @Trabzonspor’un teknik ekibini, futbolcularını ve tüm taraftarlarını tebrik ediyorum.

Trabzon’a yakışır şampiyonluk kutlamalarında mutluluğa kurşun sıkılmamasını da özellikle rica ediyorum.

— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) April 30, 2022

Emek Partisi Genel Başkanı Ercüment Akdeniz ise 2005 yılında hayatını kaybeden sanatçı Kazım Koyuncu'nun fotoğraflarını "Tebrikler Trabzonspor Kutluyorum. #SampiyonTrabzonspor" diyerek paylaştı.

Tebrikler Trabzonspor????
Kutluyorum.#SampiyonTrabzonspor pic.twitter.com/789xkkp5Vb

— Ercüment Akdeniz (@ErcmentAkdeniz) April 30, 2022

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici de "2021-2022 Süper Lig Ahmet Çalık Sezonunu Şampiyon tamamlayan Trabzonspor futbol takımını, vefalı taraftarını, Trabzon şehrimizi ve bütün Trabzonspor camiasını en içten duygularımla tebrik ediyorum" mesajını paylaştı. 

“2021-2022 Süper Lig Ahmet Çalık Sezonunu” Şampiyon tamamlayan @Trabzonspor futbol takımını, vefalı taraftarını, Trabzon şehrimizi ve bütün Trabzonspor camiasını en içten duygularımla tebrik ediyorum. #ŞampiyonTrabzonspor pic.twitter.com/QfkzDXR6nI

— Mustafa Destici (@Mustafa_Destici) April 30, 2022

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Trabzonspor'u Twitter hesabından kutladı: "Süper Lig 2021-2022 sezonunun Şampiyonu Trabzonspor’u, taraftarlarını, idari ve teknik heyetini kutluyor, Avrupa’da ülkemize başarılar kazandırmasını diliyorum." 

Süper Lig 2021-2022 sezonunun Şampiyonu @Trabzonspor’u, taraftarlarını, idari ve teknik heyetini kutluyor, Avrupa’da ülkemize başarılar kazandırmasını diliyorum.#SampiyonTrabzonspor

— Meral Akşener (@meral_aksener) April 30, 2022
DUVAR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.