Rekorlar, rekorlar, rekorlar...

Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde yakaladığı galibiyet serisiyle birlikte üst üste rekorlar kırmaya devam ediyor.

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, bu kulvarda oynadığı son 11 karşılaşmada VavaCars Fatih Karagümrük, Beşiktaş, Medipol Başakşehir, İstanbulspor, Demir Grup Sivasspor, MKE Ankaragücü, Fenerbahçe, Atakaş Hatayspor, Fraport TAV Antalyaspor, Bitexen Giresunspor ve HangiKredi Ümraniyespor'u mağlup etti.

Rekorlar, rekorlar, rekorlar...  - 2. Foto

Sarı-kırmızılı takım, bu süreçte çeyrek finale yükseldiği Türkiye Kupası'nda ise son 3 maçında Yeşilyurt D.Ç Ofspor, Ankara Keçiörengücü ve Corendon Alanyaspor'u yendi.

Rekorlar, rekorlar, rekorlar...  - 3. Foto

Sarı-kırmızılılar, Süper Lig tarihinde ilk kez bir sezonda art arda 11. galibiyete ulaştı.

Rekorlar, rekorlar, rekorlar...  - 4. Foto

Okan Buruk, Ümraniyespor maçındaki üç puan ile birlikte 14. üst üste galibiyeti almış oldu. Bununla birlikte Buruk, resmi maçlarda Galatasaray'ın başında en uzun süreli galibiyet serisinin sahibi olan Mustafa Denizli'yi geçti.

Rekorlar, rekorlar, rekorlar...  - 5. Foto

Sarı-kırmızılı takım, resmi maçlarda 1987-1988 sezonunun son bölümü ile 1988-1989 sezonunun ilk haftalarında elde ettiği 13 galibiyetlik seriye, Denizli yönetiminde ulaşmıştı.

Rekorlar, rekorlar, rekorlar...  - 6. Foto

Okan Buruk, Galatasaray ile Süper Lig'de üst üste 10 galibiyet yaşayan sarı-kırmızılı takımın efsane teknik direktörü Fatih Terim'i geçmiş oldu.

Rekorlar, rekorlar, rekorlar...  - 7. Foto

Okan Buruk, Süper Lig tarihinde tek sezonda en uzun galibiyet serisine sahip yerli teknik direktörler olan Şenol Güneş ve Ziya Doğan'ın 11 maçlık rekorlarına ortak oldu.

Rekorlar, rekorlar, rekorlar...  - 8. Foto

Galatasaray, ligdeki en uzun süreli galibiyet serisini 12 maçla Mustafa Denizli yönetiminde yaşamıştı. Okan Buruk'un bu rekora ortak olmasına 1 galibiyet kaldı.

Rekorlar, rekorlar, rekorlar...  - 9. Foto

Aslan, Ümraniyespor'u ilk kez sahasında konuk etti. Galatasaray, Süper Lig'de ilk kez konuk ettiği son 22 takımın 20'sini mağlup etti.

Rekorlar, rekorlar, rekorlar...  - 10. Foto

Sarı-kırmızılılar, bu maçlarda toplam 66 gol sevinci yaşadı.

Rekorlar, rekorlar, rekorlar...  - 11. Foto

Rekorlar, rekorlar, rekorlar...  - 12. Foto

Ntv

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayGS
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.