Nilüfer sezona galibiyetle başladı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

misli.com Sultanlar Ligi 2020-2021 sezonu açılış maçında Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, rakibi Beylikdüzü Voleybol İhtisas Spor Kulübü'nü rahat bir oyunun ardından 3-0 yenerek, sezona galibiyetle başladı.

misli.com Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Bursa temsilcisi Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol takımı, yeni sezonun ilk haftasında Beylikdüzü Voleybol İhtisas Spor Kulübü ile Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda karşı karşıya geldi.

Genç oyunculardan kurulu bir kadro ile maça başlayan Nilüfer Belediyespor ilk seti rahat şekilde 25-17 kazandı. Üstün oyununu ikinci sette de sürdüren mavi, yeşil, beyazlı ekip, rakibine geçit vermeyerek bu seti de 25-16 kazandı. Oyun ve skor üstünlüğünü üçüncü set boyunca da devam ettiren Nilüferli voleybolcular 25-16 kazanarak maçtan 3-0 galip ayrıldı. Nilüfer Belediyespor 2. hafta maçında 15 Eylül 2020 salı günü Sistem9 Yeşilyurtspor ile İstanbul’da karşı karşıya gelecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.