Nilüfer haftayı lider tamamladı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı “misli.com Sultanlar Ligi” 3. hafta maçında Beşiktaş’ı 3-0 yenerek, haftayı lider tamamladı.

misli.com Sultanlar Ligi’nde Bursa’yı temsil eden Nilüfer Belediyespor ligin 3. hafta maçında Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda Beşiktaş’ı ağırladı. Nilüfer ekibi, 3. hafta mücadelesinde Beşiktaş'ı 3-0 mağlup ederek 3. maçında da galibiyete ulaştı.


İyi bir kadro kuran ve sezonun başlangıcını da güzel yapan mavi yeşil beyazlılar, ilk setin ilk dakikalarında konuk ekip Beşiktaş etkili başlasa da kısa sürede toparlanarak seti 25-16 kazandı.

İkinci sette Nilüfer Belediyespor rakibine şans tanımadı ve teknik molaya 12-6 önde girdi. Setin sonlarında Willow ve Fulden’in smaçlarıyla etkili olan Nilüferli voleybolcular bu seti 25-21 kazandı.
3. sette file önü üstünlüğünü maç boyu bırakmayan Nilüfer’in sultanları bu seti de 25-14 gibi farklı kazanarak maçtan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı.

Ligde oynadığı 3 maçı da set vermeden kazanan Nilüfer Belediyespor topladığı 9 puanla takipçisi Vakıfbank’ın önünde averajla liderliğini devam ettirdi. Nilüfer’in sultanları 4. hafta maçında 22 Eylül 2020 Salı günü Fenerbahçe Opet ile deplasmanda karşılaşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.