Nenad Bjelica: Fenerbahçe haziran başında takımı devralmamı istedi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Fenerbahçe'nin gündemindeki teknik direktörlerden Nenad Bjelica, sarı lacivertli takımın haziran ayında kendisine göreve başlamayı teklif ettiğini söyledi.

Fenerbahçe teknik direktör arayışlarını sürdürürken, takımın gözde adaylarından Nenad Bjelica sarı lacivertli takımla ilgili açıklamalarda bulundu.

RTL'ye konuşan Bjelica, Fenerbahçe ile görüşmelerin devam ettiğini belirterek "Fenerbahçe, 30 milyon taraftara sahip büyük bir kulüp. Ben dahil her antrenör için orada çalışmak zor. Fenerbahçe'ye 'evet' demedim. Müzakereler bitmedi. Beni aradılar ve durumumu sordularTakımı haziran başında devralmamı istediler. Ancak Türkiye'de şartlar henüz hazır değil" diye konuştu.

48 yaşındaki Bjelica, iki yıldır çalıştırdığı Hırvat ekibi Dinamo Zagreb'ten nisan ayında ayrıldı.

Hırvat Teknik adm daha önce Lech Poznan, Spezia, Austuria Wien, Wolfsberger, Lustenau ve Karnten'i de çalıştırmış idi. (Ntv)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.