Lugano hezimeti Beşiktaş'ı karıştırdı! Şenol Güneş istifa etti

Konferans Ligi’nde Lugano’ya 2-0 önde geçtiği maçta 3-2 yenilen Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, görevinden istifa etti. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, Kulübümüzün ve takımımızın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade eden Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır" denildi.

Süper Lig’de istediği sonuçları elde edemeyen Beşiktaş, dün akşam Konferans Ligi D Grubu ikinci hafta maçında İsviçre ekibi Lugano’yu konuk etti. Siyah-beyazlılar 38’inci ve 52.dakikalarda Vincent Aboubakar’ın golleriyle öne geçmesine karşın rakibine 81.dakika Aliseda, 86.dakikada Vladi ve 90.dakikada Bailly (Kendi kalesine) attığı gollerle 3-2 yenildi.

Lugano hezimeti Beşiktaş'ı karıştırdı! Şenol Güneş istifa etti - Resim : 1

YÖNETİMDEN, BAŞKAN ÇEBİ'YE TEPKİ

Lugano'nun attığı 3. golün ardından Beşiktaşlı taraftarların yönetime ve futbolculara büyük tepki gösterdi.

Beşiktaş yönetimini istifaya davet eden siyah-beyazlılar, Beşiktaşlı futbolcuların topla her oynamasından sonra yuhalarken, Luganolu oyuncuları alkışladı.

Beşiktaşlı taraftarlar, Çebi yönetimine "Beşiktaş'ı mahvettin" şeklinde tezahürat yaptı.

Lugano hezimeti Beşiktaş'ı karıştırdı! Şenol Güneş istifa etti - Resim : 2

Maçın ardından dikkat çeken anlar yaşandı. Siyah-beyazlı takımın taraftarları, rakip takım Lugano’yu tribünlere çağırarak üçlü çektirdi.

Futbolcular, taraftarın çağrısına alkışla karşılık verdi.

ŞENOL GÜNEŞ İSTİFA ETTİ

Tüm bu yaşananların ardından flaş bir gelişme yaşandı.  Teknik direktör Şenol Güneş görevinden istifa etti.

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ İSTİFAYI DUYURDU

Tv100'de yer alan habere göre, Beşiktaş Kulübü'nden Şenol Güneş'in istifasına ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Lugano maçının ardından bir araya geldiği Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, Kulübümüzün ve takımımızın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade eden Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır.

Şenol Güneş’e Kulübümüze katkıları nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

BURAK YILMAZ TAKIMIN BAŞINDA OLACAK

Güneş'in yokluğunda Burak Yılmaz'ın pazar günü İstanbulspor ile oynanacak maçta takımın başında olacağı belirtildi. 

Öte yandan Güneş, dün maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Oyunculara söylenecek bir şey yok, çünkü görevi ben verdim. Eksiklik varsa benim eksikliğim. Yönetim için de aynı şeyi söyleyebiliriz. Sadece çok üzgün olduğumu söyleyebilirim. Hakikaten taraftarlarımızdan özür diliyorum. Sahamızda bu duruma düşmek... Söylenecek söz bulunamaz" demişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.