ING Basketbol Süper Ligi 7. haftada, gülen taraf Bursaspor oldu

 BURSA ARENA / Haber Merkezi

ING Basketbol Süper Ligi 7. hafta mücadelesinde bir derbi karşılaşması izledik. Frutti Extra Bursaspor konuk ettiği Tofaş‘ı Freeman liderliğinde 87-75’lik skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Bursaspor’un derecesi 3-4 olurken, Tofaş ise yola 4-3 ile devam etti.

Bursaspor’da Allerik Freeman 27 sayı, 7-10 3sayı, 3 ribaund, 4 asist ile yıldızlaşırken, Derek Needham 17 sayı, 3-7 3sayı, 3 ribaund, 9 asist, Dave Dudzinski 15 sayı, 4 ribaund ve Kevarrius Hayes 13 sayı, 8 ribaund, 4 top çalmayla galibiyetin diğer mimarları oldular.

Tofaş cephesinde ise Berk Uğurlu 20 sayı, 2 top çalma ile en skorer isim olurken, Kasey Shepherd 16 sayı, 2 asist ve Elgin Cook 11 sayı, 5 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Karşılaşmanın ardından Bursaspor’un Sırp koçDusan Alimpijevic açıklamalarda bulundu:"İlk olarak söylemek istediği son derece mutluyum. Çok sakatlıklarla boğuştuk, bu bizi çok yordu ama Bursa’da her şeye rağmen zor değil, bunların üstesinden gelebiliyorsunuz. Oyuncularım çok enerji verdiler, özellikle savunmada çok büyük efor sarf ettiler. 5 numara oynayan 4 numara oynadı, 3 numara oynayan 2 numara oynadı. Çok fazla değişiklik yaptım. Herkes pozisyonu dışında da oynadı ve ne kadar çoşkulu, istekli olduklarını gösterdiler. Oyuncularıma teşekkür ediyorum ve onlarla gurur duyuyorum. Taraftarlarımızla ilgili de bir şeyler söylemek istiyorum. Onların karşısında da oynamak hiç kolay değil çünkü inanılmaz bir destekleri var ve bir baskı oluşuyor üstünüzde. Tribünde inanılmaz bir enerji vardı. 3 oyuncumuzun olmadığı, sakatlıklarla boğuştumuz bu dönemde taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum."

Kaynak: tivibu ve basketservisi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.