ING Basketbol Süper Ligi 19. Hafta: Frutti Extra Bursaspor 84-77 Pınar Karşıyaka

BURSA ARENA / Haber Merkezi

ING Basketbol Süper Ligi 19. Haftası erteleme karşılaşmasında Frutti Extra Bursaspor Basketbol takımımız evinde Pınar Karşıyaka'yı konuk etti.

Tofaş Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk yarısında takımımız istediği performansı gösteremedi. İlk çeyreği 16-29 geride kapattı. İkinci çeyreğin son dakikalarında tüm mücadelesini ortaya koyan Potanın Timsahları farkı kapatsa da soyunma odasına 45-48'lik skorla geride girdi. Üçüncü çeyrekte oyunun hakimiyetini taraftarınında müthiş gücüyle eline alan Frutti Extra Bursaspor Basketbol takımımız, çeyreği 62-60 önde kapattı. Play-off için çok önemli olan bu karşılaşmanın son bölümünde oyuna ağırlığını koyan takımımız, İzmir ekibini 84-77'lik skorla mağlup etti.

Takımımızda; Derek Needham 25, Dave Dudzinski 23 ve Andrew Andrews 14 sayıyla karşılaşmayı tamamladı.

1. Çeyrek: 16-29
2. Çeyrek: 45-48
3. Çeyrek: 62-60
4. Çeyrek: 84-77

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.