Galatasaraylı forvet Auguste Yunanistan'a gitti!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Panathinaikos, Galatasaray'da oynayan eski oyuncusu Zach Auguste'u kadrosuna kattı.

Panathinaikos, Galatasaray'da forma giyen eski forveti Zach Auguste'u yeni sezon planlaması sonucunda kadrosuna kattı. Emiliano Carchia'nın haberinde, son 2 sezondur Galatasaray'da forma giyen Auguste'un Atina'ya dönüşünün resmiyete kavuştuğu aktarıldı.

2016 NBA seçmelerine katılan Auguste, hiçbir takım tarafından seçilmeyip rotasını Türkiye'ye çevirmişti. 2016 yılında Uşak Sportif'le anlaşıp profesyonel basketbola başlayan 27 yaşındaki forvet, Panathinaikos'un dikkatini çekmiş ve Euroleague'de boy göstermeye başlamıştı. Bu süre zarfında Miami Heat ile Yaz Ligi'nde de forma giyen Auguste, beklenen etkiyi gösterememişti. Bir sezonluk Atina macerasının ardından ülkemize dönen Zach Auguste, son 2 sezondur Galatasaray forması giyiyordu. 

Zach Auguste, EuroCup'ta tamamlanamayan sezonda Galatasaray formasıyla 13.4 sayı, 7.1 ribaund, 0.9 asist ve 1.2 top çalma istatistikleri tutturmuştu. (Asistanaliz)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.