Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: 'Hayalim Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu'

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in Bein Sports'a verdiği röportaj 2. bölümü ile ekranlara geldi. Galatasaray'ın bu sezonki performansını değerlendiren Fatih Terim, tedavisi devam eden Fernando Muslera hakkında konuştu. Terim aynı zamanda Arda Turan ve Radamel Falcao'yu değerlendirdi.

"FİZİKSEL OLARAK KALDIRAMADIK"

"Kasımpaşa, Rangers ve Fenerbahçe maçları oyun olarak beklentimin altında kaldı. Rotasyon yapmama rağmen fiziksel olarak kaldıramadık. Rotasyon oyuncuları da diğerleri kadar performans vermeli. Orada biraz sıkıntı oldu. Ben ilk başlardaki performansımızı yeniden yakalayacağımızı düşünüyorum."

"FALCAO İYİ NİYETLE ÇABALIYOR"
"Falcao iyi niyetle çaba harcıyor. Düzenli bir oyun grafiği ile özgüvenini yerine getirecek bir performansı olacağını düşünüyorum. Tekniği ve tecrübesiyle kendisine profesyonelce yatırım yapıyor."

"MUSLERA OCAK AYINDAN ÖNCE DÖNEBİLİR"
"Muslera'yı kadroya yazdık. Ocak ayından önce dönebilir. Hazır hale gelirse çok mutlu oluruz. Muslera her zaman Galatasaray için bir oyuncudan, bir kaptandan daha fazla şey ifade eder. Bize sembol olmuş isimlerin arasına girdi. Muslera ile konuştum, ileride ekibimde olmasından mutluluk duyarım."

"HAYALİM ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU"
"Elbette, hayalim Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu. 20 sene evvel, ‘UEFA Şampiyonu olabiliriz' dediğim zaman, dünyada kulüp seviyesinde 1 numaraya çıktığımızda gülenler, inanmayanlar olmuştu. Şaka bir yana, makas çok açıldı. Futbolu bilen ve takip eden herkesin katılacağı bir gerçek var: Avrupa kulüpleriyle aramızda finansal, idari, teknolojik, kurumsallık olarak, her başlıkta fark çok büyük.  Bu farkı kapatacak ciddi projeler elbette var. Bu farklar sadece parayla ilgili olmayan şeyler ancak bugünü kurtarmaktan, geleceğe yatırım yapamaz durumdayız. Hayalden vazgeçmiyoruz belki ama erteliyoruz mecburen."

Futbol Arena

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.