Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz yeniden aday!

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, İdari İbrasızlık kararının iptali ve seçim süreci hakkında konuştu. 

FutbolArena - İstanbul 14. Asliye Hukuk Mahkemesi, Galatasaray Kulübü'nün 23 Mart 2019'daki Mali Genel Kurulu'nda, Yönetim Kurulu'nun idari açıdan ibra edilmemesi kararının iptaline hükmetti

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz süreçle ilgili açıklamalarda bulundu. "SU AKTI YOLUNU BULDU"

Bu süreçte özellikle yönetimin işlevlerini yerine getirememesi için bir takım kesimler çok uğraştı. Galatasaray'ı mecburi olarak mahkeme kapalarına götürdü. İdari ibrasızlık için uğraşmayalım, zaman kaybetmeyelim demiştim ben. Tabii ki ben saygı duyarım alınan her karara. Genel Kurul kararına da saygı duyarım. Ancak alınan karar yanlıştı. Su aktı, yerini buldu. Avukatlarımıza ve Türk yargısına teşekkür ediyorum. 

"SAĞLIĞIM EL VERDİĞİ SÜRECE GALATASARAY'A HİZMET EDECEĞİM"

Aday olan arkadaşlara başarılar diliyorum. Herkes Galatasaray için çalışıyor. Buna da inanıyorum. Biz de Galatasaray için varız. Sevgili taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum. Sağlığım elverdikçe Galatasaray'a sonuna kadar hizmet edeceğim. Varolsun camiamız, taraftarlarımız. Yaşasın Galatasaray. 

(Futbol Arena)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.