Galatasaray, Bakü'deki hazırlık maçından 2 - 1 galibiyetle ayrıldı

Galatasaray-Karabağ karşılaşmasında Galatasaray, Bakü'den galibiyetle ayrıldı.

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Türkiye takımı Galatasaray, Azerbaycan temsilcisi Karabağ ile 26 Mart 2023 tarihinde (TSİ) saat 19.00'da Bakü Olimpiyat Stadyumu'nda hazırlık maçı oynadı. 

FIFA hakemi Azerbaycan Türkü hakem Eliyar Ağayev'in yönettiği maçta ilk golü Galatasaray attı. Karşılaşmanın 4. dakikasında Bafetimbi Gomis, Galatasaray adına ilk golü kaydetti.

Karşılaşmanın 19. dakikasında Karabağ'ın forveti Redon Cica skoru eşitledi.

87. dakikada Karabağ savunmasının hatası Galatasaray'a penaltı kazandırdı. Penaltıyı, Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro İcardi attı ve Galatasaray'ı 2-1 öne geçirdi.

Maçtan elde edilen gelirin tamamı, Türkiye'de 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem felaketinden zarar gören afedzedeler için bölgeye bağışlanacak. 

GALATASARAY BAKÜ'DE COŞKUYLA KARŞILANDI

Azerbaycan temsilcisi Karabağ FK ile oynayacağı hazırlık maçı için Azerbaycan'ın başkentine giden sarı-kırmızılı ekip, Bakü'de coşkuyla karşılandı.

60 BİN BİLET SATILDI

Karabağ Futbol Kulübü Sözcüsü Gündüz Abbaszade, elde edilecek gelirin depremzedelere bağışlanacağı özel maç için 60 bin bilet satıldığını bildirdi.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.