Galatasaray'a Azerbaycan'da Büyük Sürpriz

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu maçları kapsamında yarın deplasmanda Azerbaycan’ın Neftçi takımı ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesi Neftçi futbol kulübü, Galatasaray’a bir jest niteliğinde, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Azerbaycan’ın sevinci bizim sevincimiz, kederi bizim kederimizdir” yazılı pankart açtı.

Azerbaycan’ın Neftçi isimli futbol takımı, UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu’nda 17 Eylül Perşembe günü Galatasaray’ı ağırlayacak.

Koronavirüs salgını nedeniyle UEFA tarafından tek maçlı eliminasyon sistemiyle oynanmasına karar verilen eleme turlarıda, Galatasaray ile Neftçi’yi karşı karşıya getirecek müsabaka, Bakü Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

AZERBAYCAN FUTBOL KULÜBÜNDEN GALATASARAY’A ANLAMLI JEST

Azerbaycan’ın başkentindeki 70 bin kişi kapasiteye sahip olan stadyumun tribünlerinin üzerine bazı pankartlar ve flamalar yerleştirildi. Azerbaycan-Türkiye kardeşliğini perçinleyen pankartlardan birisi ise dikkat çekti. Tribünlerden birine Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün “Azerbaycan’ın sevinci bizim sevincimiz, kederi bizim kederimizdir” sözlerinin üzerine yazıldığı pankart asıldı. Pankartın yanında ise Galatasaray arması yer aldı.

QHA-Kırım Haber Ajansı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.