Filenin Sultanları, gruptan yenilgisiz lider çıktı

CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası C Grubu 5. maçında Filenin Sultanları, Almanya'yı 3-0 yendi. Ay yıldızlılar, gruptaki 5 maçta sadece 1 set kaybetti.

"Filenin Sultanları", grupta dördüncü maçında dün akşam Yunanistan'ı 3-0 yenerek grup liderliğini garantilemişti.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, son 16 turunda 28 Ağustos'ta Belçika ile karşılaşacak.

Gruplarında ilk 4'e giren ekiplerin yer alacağı son 16 turu maçları 26-28 Ağustos, çeyrek final karşılaşmaları ise 29-30 Ağustos tarihlerinde İtalya'nın Floransa şehri ve Belçika'nın başkenti Brüksel'de yapılacak.

Ntv'nin haberine göre, yarı final maçları 1 Eylül Cuma, 3'üncülük ve final karşılaşmaları ise 3 Eylül Pazar günü yine Brüksel'de oynanacak.

Türkiye: 3 - Almanya: 0

Salon: Castello

Hakemler: Benone Visan (Romanya), Stefano Cesare (İtalya)

Türkiye: Ebrar Karakurt, Zehra Güneş, Vargas, İlkin Aydın, Eda Erdem Dündar, Cansu Özbay (Gizem Örge, Simge Aköz, Ayça Aykaç, Hande Baladin, Aslı Kalaç)

Almanya: Kastner, Stigrot, Weitzel, Strubbe, Alsmeier, Schoelzel (Pogany, Cesar, Stautz, Hölzig)

Setler: 25-15, 25-20, 28-26

Süre: 79 dakika (22, 25, 32)

Türkiye - Belçika maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye ve Belçika arasında oynanacak son 16 mücadelesi 28 Ağustos Pazartesi günü 18.00'de başlayacak. Mücadele TRT Spor'dan yayımlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.