FIFA Sağlık Komitesi Başkanı Michel D'Hooghe: "Ligler yaz sonuna kadar oynanmamalı"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

FIFA Sağlık Komitesi Başkanı Michel D'Hooghe şok bir açıklamada bulundu. Başta Almanya olmak üzere başlama hazırlığındaki ülkelere seslenen Michel D'Hooghe, salgının ikinci dalgası konusunda uyardı.

Bundesliga'da liglerin yeniden başlaması gündeme gelirken, İtalya'da grup idmanlarına dönülmesi konuşulmaya başladı. Türkiye'de ise Haziran ayı işaret edilirken, Fransa ve Hollanda sezonların devam etmeyeceğini duyurdu.

"FUTBOL YAZ SONUNA KADAR OLMAMALI" Futbola dönmeye hazırlanan ülkeleri uyaran FIFA Sağlık Komitesi Başkanı Michel D'Hooghe,  liglerin yaz sonuna kadar oynanmaması gerektiğini açıkladı.

Daily Telegraph'ın haberine göre Michel D'Hooghe açıklamasında, "Ligler yaz sonuna kadar oynanmamalı. Futbol, salgının ikinci ölümcül dalgasına neden olabilir. Birçok ülkenin seyircili ya da seyircisiz futbol oynatmayı düşündüklerini duydum. Herkes şu an için çok dikkatli olmalı. Sezona Eylül ayında başlayabilirse doğru bir karar olur" ifadelerini kullandı.

Fotoğraf: msn.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.