Fenerbahçe’de maç sonu isyanı: "FETÖ bizi sokağa dökmek istiyor"

BURSA  ARENA / Haber Merkezi

Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildikleri maçtan sonra FETÖ'nün taraftarları sokağa dökmek istediğini söyledi. Maçın VAR hakemi Mete Kalkavan'ı hedef alan Baki, "Aile ilişkilerinin ve geçmişinin açıklanmasını istiyoruz. Açıklanmazsa zaten biz açıklayacağız" dedi.

Süper Lig 30. haftasında Gençlerbirliği’ne 2-1 yenilen ve şampiyonluk yolunda büyük yara alan Fenerbahçe’de, karşılaşmanın VAR hakemi Mete Kalkavan’a büyük tepki vardı.

Bizim Tv'nin haberine göre, Sarı lacivertlilerin yöneticisi Selahattin Baki, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek futboldan FETÖ’nün temizlenmesi gerektiğini söyledi.

“FETÖ’cü zihniyet bilerek Fenerbahçe taraftarının sinir uçlarıyla oynayıp, insanları sokağa döküp kaos yaratmak istiyor” diyen Selahattin Baki, “Sayın Cumhurbaşkanımız önde olmak üzere futbolu sevenler olduğunu biliyorum, lütfen bir temizlik bekliyoruz artık” ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği’nin ikinci golünün ofsayt olduğunu söyleyen Baki, VAR hakemi Mete Kalkavan’ın aile ilişkilerinin açıklanması gerektiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.