Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak?

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Fenerbahçe'de ikinci Vitor Pereira dönemi 5,5 ay sürdü. Sarı-lacivertli kulüp, Portekizli teknik adamın sözleşmesini feshetti. Yeni teknik direktör çalışmalarına hız veren sarı-lacivertli yönetimin listesinde 3 isim ön plana çıkıyor.

Fenerbahçe’de ikinci Vitor Pereira dönemi sona erdi.

- Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak?

Ntv'nin haberine göre, Sarı-lacivertliler yeni teknik direktör için çalışmalara hız verdi. Listenin başında Kenan Koçak ve Slaven Bilic var. 

Bir diğer aday ise İsmail Kartal. Yönetim, uyum sorunu yaşamayacağı için Kartal'a da sıcak bakıyor.

Kenan Koçak ve Stefan Kuntz, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini Ülker Stadyumu'nda takip etti. |

Yönetim, A Milli Takım’da yardımcı antrenörlük görevinde bulunan Kenan Koçak ile görüşme halinde. Sarı-lacivertliler Koçak için TFF’den de onay almak zorunda.

- Slaven Bilic'te son durum ne?

Bir diğer aday ise Slaven Bilic. Fenerbahçe, Hırvat teknik direktör ile sezon başında anlaşma sağlasa da kulübü Beijing Guoan Bilic’i bırakmamıştı.

Sarı-lacivertliler, en kısa zamanda takımın başına getirmeyi planladığı yeni hocasına ilk etapta kısa süreli bir kontrat teklif etmeyi düşünüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.