Fenerbahçe, Nijeryalı Bright Osayi-Samuel'i de transfer ediyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Fenerbahçe, QPR ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bright Osayi-Samuel ile anlaşmaya vardığını duyurdu. 23 yaşındaki Nijeryalı sağ kanat oyuncusu, yaz transfer döneminde sarı-lacivertli takıma katılacak. Bright Osayi-Samuel, bu sezon Championship'te 21 maçta oynarken 3 gol attı, 3 de asist yaptı.

Fenerbahçe, Macar savunmacı Attila Szalai'nin İstanbul'a geleceğini duyurduktan sonra taraftarlarına bir müjde daha verdi.

Sarı-lacivertli kulüp, İngiltere Championship ekiplerinden QPR'da forma giyen kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel'in sezon sonunda takıma katılacığını açıkladı.

Habertürk'te yer alan habere göre, Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle:

"Kulübümüz Queens Park Rangers forması giyen 23 yaşındaki kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel ile 2021-2022 sezonundan başlamak üzere, 4 sezon için anlaşmaya varmıştır.
Transfer ile ilgili ayrıntılar önümüzdeki günlerde duyurulacaktır."

23 yaşındaki Nijeryalı sağ kanat oyuncusu, Blackpool altyapısında yetişti. 2017'de QPR'a giden Bright Osayi-Samuel, 115 maçta 13 gol ve 13 asistle oynadı.

2015/16: 26 maç - 2 asist
2016/17: 42 maç - 5 gol, 3 asist
2017/18: 23 maç - 1 gol, 2 asist
2018/19: 34 maç - 3 gol
2019/20: 40 maç - 6 gol, 9 asist
2020/21: 23 maç - 3 gol, 3 asist

SKY SPORTS: 8 KULÜP PEŞİNDEYDİ

İngiltere'den Sky Sports, bugün Fenerbahçe'nin Bright Osayi-Samuel ile anlaştığını duyurmuştu.

Sky Sports'ta yayınlanan bir programda muhabir Kaveh Solhekol, Fenerbahçe'nin QPR ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bright Osayi-Samuel ile anlaştığını açıkladı.

Solkehol, 8 kulübün talip olduğu oyuncunun Fenerbahçe'ye 'evet' dediğini aktardı. Bright Osayi-Samuel'in sözleşmesini tamamladıktan sonra bonservissiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olacağı kaydedildi. Bu 8 kulüp içerisinde İskoçya'dan Celtic ve Rangers'ın olduğu belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.