Fenerbahçe, aradığı golcüyü Hollanda'da buldu! 34 maçta 29 golü var.

Yeni sezonda takıma bir de golcü isim eklemek isteyen Fenerbahçe'nin aradığı golcüyü Hollanda'da bulduğu iddia edildi. Yıldız futbolcu geçtiğimiz sezon Hollanda'da 34 maçta 29 gol attı.

Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla giren ve takıma alacağı yeni yıldızlarla birlikte rüya bir takım oluşturmak isteyen Fenerbahçe'de eksik bölgeler için adaylar da netleşmeye başladı. 

Sarı lacivertlilerde yeni sezonda Serdar Dursun'un 30 Haziran'da sözleşmesinin bitecek olması, Batshuayi'nin durumunun belirsizliği ve Dzeko'nun da geçen sezon istenilen katkıyı verememesinin ardından forvet arayışı başladı. 

ARANAN GOLCÜ HOLLANDA'DA BULUNDU 

Sarı lacivertlilerin aradığı golcüyü Hollanda'da da bulduğu iddiası ise Fenerbahçe taraftarında şaşkınlığa neden oldu. 

Tv100'den Barış Yahya Çinçin'in haber ve iddiasına göre, bu ismin Hollanda Ligi takımlarından AZ Alkmar'da forma giyen Vangelis Pavlidis olduğu öne sürüldü. 

Fenerbahçe, aradığı golcüyü Hollanda'da buldu! 34 maçta 29 golü var. Gelirse Dzeko kulübeden kafasını bile çıkaramaz - Resim : 1

BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİ 

Pavlidis geçen sezon forma giydiği 34 maçta 29 gol 4 asistlik performansıyla takımına ciddi bir katkıda bulunmuştu. Kulübüyle 30 Haziran 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Pavlidis'in 25 milyon euro bonservis bedeli var. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.