Euroleague şampiyonu Anadolu Efes yurda döndü

BURSA ARENA / Haber Merkezi

THY Euroleague şampiyonu Anadolu Efes, havaalanında taraftarların coşkulu tezahüratlarıyla karşılandı.

Euroleague şampiyonu Anadolu Efes Türkiye'ye döndü. Havaalanında kafile, taraftarlar tarafından bandonun çaldığı marşlar eşliğinde büyük bir coşkuyla karşılandı.

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, "3 yıldır bunu bekliyorduk. Sonunda şampiyon olduk. Tüm oyuncularımı, ekip arkadaşlarımı ve ekran başında bizi yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Herkesin büyük ilgisi ve sevgisi var. Türk halkına, bizimle tek yürüek olduğu için hepsine teşekkür ediyorum. Söz vermiştik, yerine getirdik. Bu açıdan gururluyum" dedi.

Tüm kupaları kazandığının hatırlatılması üzerine ise Ataman, "Daha devam eder. Yeter ki böyle organizasyonlar devam etsin. Anadolu Efes gibi büyük bir kulüpte çalışmak benim için büyük bir şeref. Ben de görevimi yapıyorum. Türk insanının neler başarabileceğini hep birlikte gösteriyoruz. Takımımızda çok değerli Türk oyuncularımız var. Sertaç Şanlı bu takımın en önemli oyuncularından bir tanesi oldu. Takım kaptanımız Doğuş Balbay kupayı hayvvaya kaldırdı. O açıdan da ayrı bir mutluluk yaşıyorum" diye konuştu. / Cumhuriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.