EURO 2024 Elemeleri sürüyor: Türkiye 3 - 2 Letonya

Türkiye A Millî Futbol Takımı, bugün EURO 2024 Elemeleri kapsamında Letonya ile karşılaştı. Çekişmeli geçen maçı, A Milli Takım 3-2 kazandı.

A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu üçüncü maçında bugün Letonya ile karşılaştı.

Bugün akşam saat 21.45'te başlayan maçı, Macaristan'dan hakem Tamas Bognar yönetti. Başkent Riga'daki Skonto Stadı'nda yapılacak maçta Ay-yıldızlılar, Letonya'yı 90+5'te buldukları golle 3-2 mağlup etti. Milliler, D Grubu'nda 6 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

MİLLİ TAKIM, LETONYA DEPLASMANINA ÇIKTI

EURO 2024 için 20 takımın belli olacağı eleme maçları kasım ayına kadar devam edecek. Toplamda, 10 grupta ilk 2 sırayı alan takımlar, EURO 2024'e katılma hakkı kazanacak.

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.