Enes Çelik, Bursaspor Kulübü Başkanlığına Tek Aday Olarak Gidiyor

Bursa'nın önemli sanayi bölgelerinden biri olan Gürsu Organize Sanayi Bölgesi'nin başkanı olarak görev yapan Bakan Çelik'in oğlu Enes Çelik, organize sanayi bölgesindeki başarısıyla adından söz ettiriyor. Enes Çelik'in bu başarısı, Bursa'nın her kesimi tarafından takdirle karşılanırken, genç iş adamı şimdi Bursaspor Kulübü başkanlığına tek aday olarak gitmeye hazırlanıyor.

Bursa kamuoyunun geniş kesimlerinin ortak görüşü, Enes Çelik'in Gürsu Organize Sanayi Bölgesi'nde gösterdiği liderlik ve başarının, Bursaspor'a da olumlu etkiler yapacağı yönünde. Uzun yıllar boyunca başarılar elde etmiş bir takım olarak bilinen Bursaspor'un tekrar birinci lige çıkması, Bursa ve Bursaspor taraftarlarının en büyük arzusu haline geldi. Bu noktada, Enes Çelik'in Gürsu organize sanayi bölgesindeki başarısı aynı şekilde b kulübe yeni bir ivme kazandıracağına olan inanç her geçen gün güçleniyor.

Enes Çelik'in Bursaspor Kulübü başkanlığına adaylığı, şehirde geniş yankı uyandırırken, bütün kesimlerin desteğiyle tek aday olarak gitmesi bekleniyor. Bu süreçte Enes Çelik'in adaylığına olan güçlü destek karşısında Bursaspor klüp başkanlığına aday olan isimler Raşit Barışıcı ve Levent Dönertaş’ın adaylıktan çekildi. Bursa ve Bursaspor camiası, Enes Çelik'in liderliğinde kulübün eski zaferlerine geri dönerek büyük başarılar elde edeceğine olan inancını dile getiriyor.

Başkan Enes Çelik’in Kız kardeşinin Şanlıurfa'daki düğününde bulunmasından dolayı avukatı Yücel Akgül'e vekalet veren Çelik'in başvurusu resmileşti. Avukat Yücel Akgül'ün yanı sıra, Avukat Muhammet Yenice, Emre Topal ve Enbiya Topal da Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'ne gelen heyette yer aldı. Başkan aday adayı Enes Çelik'in kulübe 100 bin TL de bağışta bulundu.

bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sami 3 ay önce

genç başkan faruk çelik'in destek verirse klüp ileri gider

Avatar
Zülküf -Şanliurfa 3 ay önce

Yürü koçum şunlar ayaga kalksin