Cimbom'dan müthiş zafer! Manchester United-Galatasaray maç sonucu 2-3

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nin 2. hafta mücadelesinde Manchester United’a konuk oldu. Cimbom, Old Trafford'da zorlu deplasmana önde pres yaparak başladı. İlk dakikalarda rakip sahada etkili ataklar yapan Cimbom, mücadelenin 17. dakikasında Hojlund'un golüyle 1-0 yenik duruma düştü. Ardından Zaha sahneye çıktı ve durumu 1-1 yaptı. 67. dakikada Hojlund'un ayağından bir gol daha bulan Manchester United skoru 2-1'e getirdi. Ardından sahneye Kerem Aktürkoğlu çıktı ve Old Trafford'da 2-2'lik sağlandı. Aslan, penaltıdan yararlanamadı. Ancak Icardi sahneye çıktı ve skoru 3-2'ye getirdi. Cimbom, maçı 3-2 kazandı. İşte maça dair tüm detaylar...

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. maçında İngiliz devi Manchester United'a konuk oldu. Old Trafford’da şüphesiz Galatasaray’ın en büyük kozu Mauro Icardi'ydi. Daha önce Başakşehir’in başında Manchester United’a karşı Şampiyonlar Ligi galibiyeti bulunan Okan Buruk, bu kez Galatasaray’ın hocası olarak zafer istiyor ve bir kez daha yenmeyi başardı. 

MAÇTAN DAKİKALAR

1' Hakem düdüğünü çaldı ve dev maç başladı.

CİMBOM, ÖN ALANDA PRESLE BAŞLADI

2' Galatasaray, ön alanda pres yaparak rakibine sıkıntılı anlar yaşatmaya çalışıyor.

7' Manchester United atağında topu kapan Kerem Aktürkoğlu, hızlı bir şekilde rakip yarı alanı geçmesine rağmen topu ayağından açınca kaybetti. 

17' GOL | Manchester United'da sağ kanattan Rashford'un yaptığı ortaya Hojlund'un kafayı vurdu ve skoru 1-0'a getirdi.

(ÖZET) Cimbomdan müthiş zafer Manchester United-Galatasaray maç sonucu 2-3

OLD TRAFFORD'DA SAHNE YİNE ZAHA'NIN!

23' GOL! | Zaha, ceza sahası içinde uluştuğu topta Onana'yı mağlup ederek skoru 1-1'e getirdi.

39' TEHLİKE | Rashford'un sol kanattan gönderdiği top, ceza sahasından sekip Amrabat'ın önünde kaldı. Faslı oyuncunun yerden yaptığı vuruş Muslera'da kaldı.

(ÖZET) Cimbomdan müthiş zafer Manchester United-Galatasaray maç sonucu 2-3

Mücadelede ilk yarı 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

52' Galatasaray'ın son derece iyi başladığı ikinci yarıda, Manchester United Rashford'la çok net bir pozisyon buldu. İngiliz oyuncu, atağı hızla sürüklerken Muslera'yla karşı karşıya kaldığı anda ceza sahası içindeki arkadaşına pasını çıkardı. Gerilerden gelen Sacha Boey, araya girdi ve harika bir müdahale yaparak tehlikenin büyümesini önledi.

59' GOL İPTAL | Manchester United'ın Hojlund'un ayağından bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

67' GOL | Manchester United'da Hojlund'un getirip son vuruşu yaptığı pozisyonda skor 2-1 oldu. Davinson Sanchez'in ayağının kaymasıyla araya giren oyuncu, bir anda Muslera'yla karşı karşıya kaldı ve golü attı.

KEREM'DEN MÜTHİŞ BİTİRİCİLİK!

71' GOL! Icardi'nin pasında topla buluşan Kerem Aktürkoğlu kalecinin sağına doğru topu müthiş bıraktı ve skoru 2-2'ye getiren golü attı. Manchester United'ın üstünlüğü sadece 4 dakika sürdü. 

76' Galatasaray penaltı kazandı!

KIRMIZI KART | Casemiro, penaltı pozisyonunda ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. 

78' PENALTI KAÇTI | Galatasaray'da Icardi penaltıdan yararlanamadı.

80' GOL! Icardi sahneye çıktı skor şimdi 3-2. Cimbom, Old Trafford'da sahne aldı... 

Galatasaray, mücadeleyi 3-2 kazandı.

Fanatik

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.