Bursaspor Kulübünden Milli Boksörümüz

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türkiye Şampiyonu Milli Boksörümüz Aycan Güldağı Uluslararası Balkan Boks Turnuvasında ringe çıkıyor.

Daha önce Londra'da düzenlenen Olimpiyat elemelerinde İspanyol rakibi Jenifer Fernandez Romero'yu mağlup eden Aycan Güldağı, son 16 turuna ismini yazdırmayı başarmıştı. 2021 Şubat ayı içerisinde yapılacak Olimpiyat Kota maçı için hazırlıklarını sürdüren 57 Kg boksör, bu zorlu karşılaşma öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Milli Takım ile Antalya ve Trabzon'da iki önemli kamp geçiren Aycan Uluslararası Balkan Boks Turnuvasında göstereceği performansla Olimpiyat Kota maçına en iyi şekilde hazırlanmayı hedefliyor. 

Bursaspor Boks Şubesi Koordinatörü Ferman Muzaffer yaptığı açıklamada:" Aycan kulübümüz ve Milli Takımımız için çok önemli bir boksör. Büyük hedefleri var ilk olarak Olimpiyat'a katılmak istiyor. Hedeflerini gerçekleştirebilecek Olimpiyatlarda derece yapabilecek bir sporcu. Kamp çalışmalarını da yakından takip ettik. Şu anda Bulgaristan'da maçlara çıkacak. İyi hazırlanıyor, inşallah Kota maçına kadar hazır hale gelecek." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.