Brezilyalı Alex Texeira resmen Beşiktaş'ta

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Beşiktaş, uzun süredir transfer gündeminde olan ve dün İstanbul'a getirdiği Alex Texeira ile resmen anlaştığını duyurdu. Brezilyalı futbolcunun takıma katıldığı Josef de Souza'nın da bulunduğu bir videoyla duyuruldu.

Kara Kartal önümüzdeki sezonun kadro planlaması için çok önemli bir transferi daha resmiyete bağladı. Brezilyalı yıldız Alex Texeira'yı resmen kadrosuna katan Beşiktaş yayınladığı videoda, "Kulübümüz, Brezilyalı orta saha ile sözleşme imzalamıştır. Alex Teixeira'ya Beşiktaş Ailesi'ne hoş geldin der, başarılar dileriz" ifadeleri yer aldı.

Josef'li Paylaşım

Beşiktaş'ın yeni transferinin duyurulduğu videoda Alex Texeira'nın yakın arkadaşı Josef ile bir diyalog yaşıyor. Josef, "Çabuk ol arkadaşım seni burada bekliyoruz" derken Teixeira da, "Karantina sürecim bitince kavuşacağız" açıklamasını yaptı.

Turktime

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.