Beşiktaş ve Galatasaray'a dev rakipler!.. İşte muhtemel eşleşmeler...

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile lig ikincisi Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu.

Süper Lig'de sezonu Beşiktaş lider tamamladı. 16. kez şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, Chelsea'nin Premier Lig'i 4. bitirmesinin ardından Devler Ligi'ne gruptan katılması kesinleşti. 

Beşiktaş ve Galatasaray'a dev rakipler!.. İşte muhtemel eşleşmeler...  - 2. Foto

Süper Lig ikincisi Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi için ön eleme biletini aldı. Hem Beşiktaş'ın hem Galatasaray'ın muhtemel rakipleri belli oldu.

Beşiktaş ve Galatasaray'a dev rakipler!.. İşte muhtemel eşleşmeler...  - 3. Foto

İKİ İHTİMAL VAR 2020/21 sezonunda Süper Lig ikincisi olan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi biletini aldı. Şampiyonlar Ligi'ne ön eleme oynayarak katılacak olan Galatasaray için önünde iki ihtimal bulunuyor.

Beşiktaş ve Galatasaray'a dev rakipler!.. İşte muhtemel eşleşmeler...  - 4. Foto

MUHTEMEL RAKİPLER Galatasaray'ın iki ön eleme turu için muhtemel rakiplerin bazıları belli oldu: PSV Eindhoven, Celtic ve Midtjylland - Kopenhag Sparta Prag Rapid Wien.

Beşiktaş ve Galatasaray'a dev rakipler!.. İşte muhtemel eşleşmeler...  - 5. Foto

MANCHESTER KUPAYI KAZANIRSA... Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ne 3. Ön eleme turundan da katılma şansı var. Manchester United, UEFA Avrupa Ligi'ni kazanırsa liginde de Şampiyonlar Ligi bileti aldığı için ön eleme yerine direkt gruptan katılım gösterecek. Bu nedenle Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne üçüncü ön eleme turunda katılacak ve ardından playoff turuna yükselmeye çalışacak.

Beşiktaş ve Galatasaray'a dev rakipler!.. İşte muhtemel eşleşmeler...  - 6. Foto

MUHTEMEL RAKİPLER Temsilcimizi 3. ön eleme turunda bekleyen rakipler Benfica ve Shakhtar Donetsk, Spartak Moskova, Monaco ve Genk.

Beşiktaş ve Galatasaray'a dev rakipler!.. İşte muhtemel eşleşmeler...  - 7. Foto

BÜYÜK OLASILIKLA 4. TORBA Öte yandan Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılım hakkı kazanan Beşiktaş’ın kuradaki torbası da kısa süre içinde netleşecek. Son 5 sezona göre 49.000 puanı bulunan Siyah-Beyazlılar, büyük olasılıkla kuraya 4. torbadan girecek.

Beşiktaş ve Galatasaray'a dev rakipler!.. İşte muhtemel eşleşmeler...  - 8. Foto

3. TORBA ŞANSI BULUNUYOR Ancak Avrupa’da kalan son maçların ışığında temsilcimizin az da olsa 3. torba şansı bulunuyor.

Beşiktaş ve Galatasaray'a dev rakipler!.. İşte muhtemel eşleşmeler...  - 9. Foto

DEV RAKİPLER1. Torba'dan Manchester City, Bayern Münih, Inter, Lille, Sporting; 2. torbadan Real Madrid, Barcelona, Juventus, PSG, Liverpool, Sevilla; 1 veya 2. torbadan Chelsea ile Manchester United.  / Ntv

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayBeşiktaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.