Başkan Cengiz "Futbolcular şeref ve haysiyetlerini hatırlasınlar" demişti, geri adım attı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Süper Lig'in 35. haftasında deplasmanda Göztepe'yi 3-1 mağlup eden Galatasaray, bitime 7 hafta kala lider Beşiktaş'la puan farkını 6'ya düşürdü. Mücadele öncesinde Başkan Mustafa Cengiz'in futbolculara yönelik sözleri çok konuşulmuştu. 

Başkan Mustafa Cengiz, GS TV'de futbolcular için "Futbolcular şeref ve haysiyetlerini hatırlasınlar" demişti. 

İzmir’de Göztepe deplasmanından galibiyetle ayrılan Galatasaray’da Başkan Mustafa Cengiz’in Kaptan Arda’yı telefonla aradığı ve hafta içiyle ilgili açıklamada bulunduğu öğrenildi.
Galatasaray TV’deki konuşmasında, “Futbolcuların haysiyetlerini ve şereflerini hatırlamaları gerek” diyen Cengiz’in, maçtan önce, “Ben sizi motive etmek için böyle söyledim” diyerek Arda Turan ile konuştuğu iddia edildi. 

Galatasaray bu sezon ilk kez geriye düştüğü bir maçı kazandı. Bundan önce, Kasımpaşa, Fatih Karagümrük, Konyaspor, Beşiktaş, Ankaragücü, Sivasspor, Çaykur Rizespor, Hatayspor ve Karagümrük karşılaşmalarında kalesinde ilk golü gören Cim-Bom bu karşılaşmaları kazanamamıştı. 

Turktime

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayMustafa Cengiz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.