Azerbaycanlı Şehitlerin Duygulandıran Galatasaray Vasiyeti

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Galatasaray, Azerbaycan’ın Karabağ’daki Ermeni işgaline son vermek için başlattığı harekatta şehit düşen askerlerden Ferid Dursunov’u ve Murad Mammadov’u andıGalatasaray aşığı askerlerin vasiyetlerini resmi hesap üzerinden paylaşan Galatasaray, şehitleri rahmet dileyerek, “Galatasaraylılık ölmez” dedi.

Azerbaycan’ın tarihi zaferi için Karabağ’da şehit olan Galatasaray aşığı askerler unutulmadı. Galatasaray kulübü, şehit askerlerin vasiyetini resmi sosyal medya hesabından paylaştı. Bugün yapılan paylaşımda, şehit askerler Ferid Dursunov’un kabrine asılan Galatasaray bayrağı ve şehit asker Murad Mammadov’un Galatasaray sevgisini anlattığı sözlere yer verildi.

ŞEHİT FERİT DURSUNOV’UN VASİYETİ YERİNE GETİRİLDİ

Azerbaycanlı asker Ferit Dursunov, “Şehit olursam mezarıma Azerbaycan bayrağıyla birlikte Galatasaray bayrağını da asın” vasiyetini vermişti. Şehit askerin duygusal vasiyeti yerine getirilerek kabrine Azerbaycan ve Galatasaray bayrakları asıldı.

ŞEHİT MURAD MAMMADOV: GALATASARAY SEVGİSİ BENİMLE MEZARA GELECEK

Azerbaycanlı şehit asker Murad Mammadov ise Galatasaray sevgisini,“Futbol sevgisi değil bu; Galatasaray sevgisi… Bu da bitecek bir şey değil, benimle mezara kadar gidecek…” ifadeleriyle paylaşmıştı. Galatasaray, şehit askerin videosunu paylaştı:

(QHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.