Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda altın madalya Slovenya'nın


BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türkiye'de düzenlenen Avrupa Basketbol Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 93-85 yenen Slovenya altın madalya kazandı.

2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Slovenya ile Sırbistan arasında oynanan final maçını Başbakan Yıldırım da salonda takip etti. Yıldırım, Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı Slovenya Başbakanı Miro Cerar, Sırbistan Başbakanı Ana Brnabic ile Estonya Başbakanı Jüri Ratas ile locadan izledi.

Müsabakayı izleyenler arasında UEFA Başkanı Aleksander Ceferin de yer aldı. Sloven futbol adamına Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı eşlik etti.

Karşılaşmayı izlemek için İstanbul'a gelen Sloven ve Sırp taraftarlar, salonu büyük oranda doldurdu.Türk basketbol severlerin de takip ettiği müsabakada, Sloven ve Sırp taraftarlar yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verdi.

Maç finalinde Sırbistan'ı 93-85 yenen Slovenya altın madalya kazandı.. /CNNTürk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.