Anadolu Efes rövanşı aldı, Fenerbahçe Beko'nun ensesine geldi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

ING Basketbol Süper Ligi'nin 19. haftasında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu evinde 91-71 mağlup etti ve ligde rakibinin ensesine geldi.

ING Basketbol Süper Ligi'nin 19. haftası Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasındaki dev maça sahne oldu.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan maçta Anadolu Efes rakibini 91-71 mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe Beko'yu 20 farkla geçen Anadolu Efes zirve yarışında rakibinin ensesinde nefesini hissettirdi.

Rakibinden bir maç eksiği bulunan Anadolu Efes kazanması durumunda Fenerbahçe Beko'yu yakalayacak. Her iki takım da ligde şu ana dek 4 maçta mağlup oldu.

Ligin ilk yarısındaki maçı Fenerbahçe Beko sahasında 90-68 kazanmıştı.

Bahçeşehir Koleji'nden Galatasaray NEF'e geçiş yok

Ntv'de yer alan habere göre, haftanın bir diğer maçında Bahçeşehir Koleji, Galatasaray NEF'i sahasında 94-88 mağlup etti. Bahçeşehir Koleji böylece evinde üst üste beşinci galibiyetini elde etti.

19 maç sonunda 12 galibiyeti bulunan Galatasaray beşinci sırada yer alırken 11 galibiyete sahip Bahçeşehir Koleji de sekizinci sırada ve play-off potasında.

Beşiktaş Icrypex play-off'tan uzaklaşıyor

Gaziantep Basketbol'a konuk olan Beşiktaş Icrypex 82-77 mağlup oldu ve üst üste ikinci kez yenildi.

ING Basketbol Süper Ligi fikstür

8 galibiyete sahip Beşiktaş Icrypex 10. sırada bulunuyor. Gaziantep Basketbol ise 13 galibiyete sahip ve ligde üçüncü sırada.

Türk Telekom'dan üst üste üçüncü galibiyet

Play-off mücadelesi veren Türk Telekom ligin iddialı takımlarından Darüşşafaka'ya konuk olurken deplasmanda 66-75 galip geldi.

Üst üste üçüncü galibiyetini alan Türk Telekom 8 galibiyetle 9. sırada yer alırken Darüşşafaka ise 13 galibiyetle dördüncü konumda.

Üst üste 12. yenilgi

Lig sonuncusu HDI Sigorta Afyon Belediye'de düşüş sürüyor. Büyükçekmece Basketbol deplasmanından da yenilgiyle dönen Afyon Belediye ligde üst üste 12. kez kaybetti.

Afyon Belediye ligin dibine demir atarken Büyükçekmece Basketbol ise bu sonuçla dördüncü galibiyetini elde ederek nefes aldı.

ING Basketbol Süper Ligi'nde 19. haftanın toplu sonuçları

Anadolu Efes 91-71 Fenerbahçe Beko

Semt77 Yalovaspor 82-76 Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket

Gaziantep Basketbol 82-77 Beşiktaş Icrypex

Darüşşafaka 66-75 Türk Telekom

Aliağa Petkim Spor 83-91 TOFAŞ

Bahçeşehir Koleji 94-88 Galatasaray NEF

Büyükçekmece Basketbol 88-76 HDI Sigorta Afyon Belediye

* Frutti Extra Bursaspor - Pınar Karşıyaka (Ertelendi)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.