A Milli Takım'da semptomu olmayan 3 oyuncunun test sonucu pozitif çıktı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

A Milli Takım'da 3 futbolcuda korona virüs belirtileri görülmesi üzerine yapılan testlerin sonucu pozitif çıktı.

Son dakika haberine göre Hollanda, ardından da Norveç karşısında harika bir oyunla galibiyet elde eden A Milli Takım'da korona virüs şoku yaşanıyor.

A Haber'in son dakika haberine göre, İspanya'nın Malaga kentinde oynanan maçın ardından İstanbul'a dönen ay-yıldızlı ekibe Kovid-19 testi yapıldı. Semptomu olmayan 3 oyuncunun test sonucu pozitif çıktı.
 
Yarın, Letonya maçı için yapılacak testin ardından oyuncuların durumu netlik kazanacak. Test sonuçlarının tekrar pozitif çıkması halinde 3 futbolcu milli takım kadrosundan çıkartılacak.

A Millilerin elemelerde oynadığı ilk maç olan Hollanda karşılaşması öncesi Kovid-19 test sonucu pozitif çıkan 2 oyuncu kamptan ayrılmıştı.

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda 30 Mart Salı günü İstanbul'da Letonya ile karşılaşacak.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.