A Milli Erkek Voleybol Takımı, CEV Avrupa Şampiyonu oldu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

A Milli Erkek Voleybol Takımı, CEV Avrupa Altın Ligi finalinde dün Ukrayna’yı 3-1 mağlup ederek üst üste ikinci kez şampiyon oldu. Milli takım, üst üste ikinci kez namağlup şampiyon olarak önemli bir başarıya imza attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şampiyon olan Filenin Efeleri’ni tebrik etti.

Belçika’nın Kortrijk kentinde, 20 Haziran 2021 tarihinde CEV Avrupa Altın Ligi Finali oynandı. Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı, Ukrayna karşısında 114 dakika süren maçın setlerini 11-25, 20-25, 25-18 ve 21-25 şeklinde kazandı. Filenin Efeleri ligde oynadığı 8 maçı da kazanırken yarı finalde Estonya’yı (3-2) finalde de Ukrayna’yı mağlup ederek üst üste ikinci kez yenilgisiz şampiyonluğa ulaştı.

TÜRKİYE ERKEK VOLEYBOL MİLLİ TAKIMINDAN AVRUPA ŞAMPİYONASINDA NAMAĞLUP ŞAMPİYONLUK

Avrupa Altın Ligi’nde oynadığı 8 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan milliler, bu maçlarda rakiplerine yalnızca 5 set verdi.

A Milli Erkek Voleybol Takımı, CEV Avrupa Altın Ligi şampiyonu!

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.