2023 model Fenerbahçe rakip tanımıyor!

Süper Lig'de Jorge Jesus'un gelmesiyle büyük bir ivme yakalayan Fenerbahçe, oynadığı futbolla beğeni topluyor. Avrupa Ligi'nde de Dinamo Kiev'i 2-1 yenen sarı-lacivertli takım Süper Lig'de rakip tanımıyor. 2023 model Fenerbahçe, Süper Lig'de yakaladığı istatistikle dikkat çekiyor. İşte Jorge Jesus'un dokunuşları ve Fenerbahçe'nin yakaladığı istatistik...

Süper Lig'de 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Fenerbahçe, 6. haftayı BAY geçirecek. Yaz transfer sezonunda birçok yabancı transferi yapan sarı-lacivertli takım aynı zamanda Avrupa Ligi'nde ilk maçında Dinamo Kiev'i mağlup etmeyi başardı.

Teknik Direktör Jorge Jesus'un takımın başına gelmesiyle birlikte yeni takım kimliğine bürünen Fenerbahçe, oynadığı futbolla taraftarın gönlünü kazandı. Şampiyonluk parolasıyla sezona giren Fenerbahçe'de deneyimli hoca Jorge Jesus'un dokunuşlarıyla birlikte yakaladığı istatistikler de dikkatlerden kaçmıyor. Kadro derinliğine sahip olan Jorge Jesus'un tempolu futbolu meyvelerini vermeye başladı.

Süper Lig'de haftayı bay geçecek Fenerbahçe, Sabah'ın derlediği habere göre geride kalan 5 maçtaki performansıyla dikkat çekti. 90 dakika pres hedefleyen Jorge Jesus'un takımı, 19 ekip arasında rakip sahada top kapma oranında 14.4 ortalamaya ulaştı ve herkese fark attı.

Sarı-lacivertlileri, Süper Lig'in yeni ekibi İstanbulspor (13.5) takip ederken, Beşiktaş 13.2 ile üçüncü sırada yer aldı. Antalya (11.8) ve Adana Demirspor'un (11.6) ilk beş içinde yer aldığı listeye Galatasaray ile Trabzonspor giremedi.

Fenerbahçe, yaptığı transferlerle Avrupa ve Süper Lig'de 3 günde bir maça çıkan teknik direktörü Jorge Jesus'un elini güçlendirdi. Ağırlıklı olarak 3-4-3 ve 4-1- 3-2'yi tercih eden Portekizli'nin elinde sahaya sürebileceği 2 farklı 11 oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.