Zeynep Bastık&Anıl Piyancı’nın “Bırakman Doğru mu?” adlı şarkısının ikincisi yolda

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Zeynep Bastık ve Anıl Piyancı’nın, başarı grafiklerini yükselttiği dönemde bir araya gelerek daha da ses getirdikleri, konserlerinde izleyenlerle hep bir ağızdan söylenen “Bırakman Doğru Mu?” şarkısı, YouTube’da 40 milyon, Spotify’da 45 milyon kez dinlendi.

Düet sonrası tekli çalışmalarına devam eden ve kariyer yükselişlerini sürdüren iki isim, bir  buçuk yıl sonra “Bırakman Doğru Mu ? 2” ile, ilk şarkının duygusunu ve hikayesini yaşatmaya devam ediyor.

Sözü ve müziği Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu imzası taşıyan şarkının, aranjesi Can Volkan ve Serhat Şensesli tarafından yapıldı. İlk klibi olduğu gibi serinin 2.sini de Melih Kun çekti.

Şarkı ve klibin hikayesi, ilkinin devamı niteliğinde olan “Bırakman Doğru Mu? 2” Hypers Music etiketiyle 20 Kasım Cuma günü  tüm dijital platformlarda  ve klibi Zeynep Bastık YouTube kanalında yayında!


Hibya Haber Ajansı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.