Serdar Ortaç: Müziği hayatta bırakmam

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, önceki gün sevgilisi Seçil Gür ile birlikte alışveriş yaparken görüntülendi. Ortaç, müziği bırakacağına dair çıkan iddialar karşısında, "Müziği hayatta bırakmam ama oyunculuk yapacağım." dedi.

El ele alışverişin keyfini çıkaran Serdar Ortaç ve sevgilisi Seçil Gür, İstinye Park'ta gazetecilerin objektiflerine takıldı. Ünlü çift, ayaküstü muhabirlere sohbet etti.

Geçtiğimiz haftalarda bir dizide konuk oyuncu olarak yer alan Serdar Ortaç, çekimlerin çok keyifli ve güzel geçtiğini söyledi.

Serdar Ortaç: Müziği hayatta bırakmam - Magazin haberleri

Ünlü şarkıcı, "Müziği bırakıyor, oyuncu oluyor." başlıklı haberlere de açıklık getirdi. Ortaç, "Müziği hayatta bırakmam ama oyunculuk yapacağım." ifadelerini kullandı.

"YASAK VAR"

Serdar Ortaç, 2014'te nikah masasına oturduğu İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019 yılında tek celsede boşanmıştı. Gazetecilerin eski eşi Chloe Loughnan hakkında soru soması üzerine Ortaç, "Maalesef kendisi ile ilgili hiçbir soruya yanıt veremem. Konuşma yasağı var" dedi. Ortaç böylelikle, Loughnan'ın aldırdığı mahkeme kararını ilk kez açıklamıştı.

Baba olma arzusunu da dile getiren Ortaç, "Kaç yaşına geldim kısmet olmadı. Elbette isterim bir tane daha Serdar olsun." demişti.​ (H.Türk)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.