Mehmet Ali Erbil'den üzen cümle: “Sadece elimi oynatabileyim diye dua ediyordum”

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, hastalık süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erbil, “Sadece elimi oynatabileyim” diye dua ediyordum” ifadelerini kullandı.

Uzun bir süreden bu yana Kaçış Sendromu hastalığı ile boğuşan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, zorlu hastalık süreci ile ilgili Posta'dan Oya Çınar'a açıklamalarda bulundu.

Erbil, şu anki haline gelmesinin bir mucize olduğunu belirterek, " Onu yapmamaya çalışıyorum. İnsanın başına her şey gelebiliyor bu dünyada. Böyle bakıyorum. Sebat ediyorum, şükrediyorum. Bu hale gelmem bile bir mucize. “Sadece elimi oynatabileyim” diye dua ediyordum. Şimdi tek başıma ayağa kalkabiliyorum, dört beş adım atıyorum. Dualar çok önemli tabii. Çok sevgi ve dua biriktirmişiz. “İyilik yap denize at” demişler ya. O dualara çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mehmet Ali Erbil’in açıklamalarından öne çıkan kısımlar şu şekilde:

Aşkı özledim de hem yaşım hem yaşadıklarım itibarıyla çok zor geliyor artık. Çocuklarım var, torunum var. Torun olduktan sonra bambaşka oluyormuş. Hastalıktan dolayı hiç kucağıma alamadım ama görüntülü konuşuyoruz sık sık. Ona “Dede” demeyi öğrettik. (Gülüyor) Bunlarla çok mutlu oluyorum.

Hastane sürecinde vasiyet yazmayı düşündünüz mü?

Başlarda düşünmüştüm. Sonra bana bir psikolog tavsiye ettiler. O bana dedi ki “Ne kimseye bir şey ver, ne sat ne sav. Sen buradan sapasağlam çıkacaksın.” Ondan sonra değişti fikrim. Zaten hepsinin hayatını garantilemişim, evlerini almışım. Fazlası zaten ekstra olacak. Benden sonra tufan!

“Ben iyi bir baba mıyım” diyor musunuz?

O konuda bir kaygım yok, iyi baba olduğumu söylerler. Tabii çocuklarım daha iyi bilir. Yasmin’le de artık arkadaş gibiyiz. Her şeyini anlatır bana.

Yok gibi görünüyor. Yeterince deneyimim var, her şeyi tattım. Yeterince ders aldım, ders verdim. Hiç öyle sosyal medyadan flört edeyim kafasında da değilim. Sıkılmışım demek ki.

Bundan emin miyiz? Bizim tanıdığımız Mehmet Ali Erbil en azından sosyal medyadan yürüyordur sanki?

Zamanında o kadar yürüdüm ki. Yürü yürü yürü nereye kadar yürüyeceğim yani! Şimdi daha dingin bir hayat yaşıyorum.

Daha önceki röportajlarımızda “O kadar da yüz göz olmayalım, erkek arkadaşlarını dinlemem” diyordunuz…

Biraz değiştim, o da artık 24 yaşında. Şu anki dönem çok farklı. Ama o hala kıskanır beni. (Gülüyor) Onda bir değişiklik yok. Ben farklı yaklaşıyorum artık. Annesi de ben de hiçbir şeyine karışmıyoruz. Kanıksadık. O da zaten aklı başında bir genç kız.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.